Hilarische fragmenten in 'Het allerbeste uit Temptation Island'

zondag 22 februari 2009

Nu maandagavond serveert VT4 een compleet NIEUW driegangen-menu: Een verleidelijke temptation, avontuur in 'Het Hotel: Westende' en de speelse Gene Bervoets in 'De Mosterd van Abraham'. Het is nog heel even wachten op het zevende seizoen van 'Temptation Island' (start op dinsdag 3 maart), maar nu maandag wordt er teruggeblikt op zes jaren ultieme verleiding: 'Het Allerbeste uit Temptation Island'.

6


seizoenen lang werden 25 koppels onderworpen aan de ultieme relatietest. Meer dan 100 vrijgezellen deden hun uiterste best om die test zo moeilijk mogelijk te maken. Een deel van de koppels slaagden in hun opzet. Anderen faalden.

Wat moeten de toekomstige kandidaten nu eigenlijk doen om de test te doorstaan? Wat kunnen ze doen om aan de verleiding te weerstaan? Kortom…wat zijn de regels om Temptation Island als koppel te overleven? Een kleine greep uit de 10 vuistregels: Drink met mate, zorg voor goede uitvluchten en wees op je hoede voor de tactieken van de singles. Niet alleen de ultieme 'how to survive Temptation Island', ook een overzicht van de spraakmakende koppels door de jaren heen komen aan bod in "Het allerbeste van Temptation Island".

'Het allerbeste uit Temptation Island' – deel 1:
Jorrit en Arrezzina uit reeks 1. Zij kregen te maken met wel erg opvallende singles. Arrezzina werd het hof gemaakt door de van kop tot teen getatoeëerde West-Vlaming 'Tattoo Mike', maar ging niet in op zijn avances.

Jorrit had het moeilijker want tussen de vrouwelijk singles zat niemand minder dan Valerie De Booser, de huidige mevrouw Koen Wouters. Jorrit voelde zich sterk tot haar aangetrokken, en ging uiteindelijk ook voor de bijl. Maar waren er gevolgen voor zijn relatie met Arrezina?

Ook James en Cindy uit reeks 2 hadden het niet gemakkelijk. James was nogal vatbaar voor de verleidingen van alcohol, en hierdoor lanceerde hij maar liefst 2 Temptation-klassiekers 'Drank is den duvel' en 'No kissing, no fucking'.

Hun verhaal kreeg een onverwacht einde: Cindy bleek na een onderzoek… zwanger te zijn! James en Cindy trokken dolblij terug naar huis en hadden al bij al een leuke 'prénatale vakantie' gehad.

Kenny en Kelly uit reeks 4 waren dolverliefd naar Temptation afgezakt. Helaas had Kenny de 'kracht van de 1ste Temptation-nacht' wat onderschat: al op de eerst avond ging hij voor de bijl voor de aantrekkelijke Rowena. En… was hij vergeten dat er met verborgen camera's werd gefilmd.

Tijdens zijn reünie met Kelly had hij dus heel wat uit te leggen, en belandde het koppel in een verhitte discussie over wat seks nu precies is.

Bjorn en Bianca uit reeks 5 dachten dat ze op voorhand goede afspraken gemaakt hadden. Maar waren het er te veel, of waren ze toch niet zo duidelijk als gedacht? Toen Bianca onschuldige beelden te zien kreeg van Bjorn, hand in hand met zijn Temptation Liesbeth, sloegen bij haar de stoppen al door en begon ze een beetje te "knuffelen" vrijgezel Stephan.

Bjorn richtte zijn pijlen dan maar verder op de mooie Liesbeth, maar – hoeveel pech kan een mens hebben?- ontdekte toen hij thuiskwam… dat ze al een relatie had met vrijgezel Tim De Pril.

Kevin en Cheyenne, ook uit reeks 5, waren al zes jaar een koppel toen ze beslisten om de ultieme relatietest aan te gaan. Op 'Temptation Island' kwam Kevin tot het besef dat Cheyenne de vrouw van zijn dromen was. Zelfs tijdens zijn dreamdate sliep hij op de grond. Cheyenne echter liet zich de aandacht van vrijgezel Mathieu welgevallen… en ging heel wat verder dan Kevin vermoed had.

Tenslotte waren er Gringo en Ciska uit reeks 6, het licht onvlambare West-Vlaamse koppel, met het eigenaardige taalgebruik.

Gringo's 'talk to da hand, because the face don't wanna hear it anymore!' is een Temptation-klassieker, maar de bulldozerchauffeur en zijn vriendin schudden nog veel meer taal-eigenaardigheden uit hun mouw. Bovendien vond Gringo's schoonmoeder zijn taaltje al te gortig, of om het met haar woorden te zeggen'gene kattepis'.
Maar bovenal had hun verhaal een prachtig einde: Gringo vroeg Ciska ten huwelijk in de 'Grote Peter Van de Veire-ochtendshow', en overdonderd door de romantiek zei ze 'jok'.

De eerste aflevering van 'Het Allerbeste Uit Temptation Island' zet de meest hilarische Gringo & Ciska-uitspraken op een rijtje, hun volledige liefdesverhaal zit in aflevering 2.
 
'Het Allerbeste uit Temptation Island'– deel 1, maandag 23 februari om 20.40 uur op VT4.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich op het territorium van de mythische aap Kong bevinden.

'Kong: Skull Island', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers