Het slotakkoord van 'Celebs Gaan Daten' op VIJF

donderdag 21 november 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

In de vorige aflevering mochten Jarne en Justine eindelijk op date, vond Pommeline opnieuw de liefde en werd Diaz zijn geduld op de proef gesteld, 'Die date van mij heeft mij laten zitten!.'

In deze aflevering mogen onze celebs hun ultieme date uitnodigen op een final dinner date met hun medekandidaten en Goedele en Jani. 'Er hangt liefde in de lucht', aldus Pommeline.


Op die bewuste final date grijpt Diaz zijn kans en neemt hij Chey apart. 'Ik vind toch dat er tussen ons al van mixer 1 een klik was ...', biecht de blonde Gentenaar op.

Zijn experts Jani Kazaltzis en Goedele Liekens tevreden en geslaagd in hun missie? Je ziet het vrijdag in de laatste aflevering van 'Celebs Gaan Daten' op VIJF.

'Celebs Gaan Daten', vrijdag 22 november om 20.35 uur op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

'Alleen Elvis' sluit het seizoen af in stijl, met een van populairste én grappigste vrouwen van Vlaanderen: Maaike Cafmeyer. De jonge, verlegen Maaike droomt er eerst van om vroedvrouw te worden of lerares godsdienst, maar het wordt toch actrice. Ze begint in het theater, maar doorbreken naar het grote publiek doet ze via televisie en haar onweerstaanbare rol in het komische programma 'Het Geslacht De Pauw'. Het bezorgt haar populariteit en het imago van 'zotte doos' terwijl ze evenzeer een stille kant heeft. Haar man is professioneel cellist en samen met hun twee dochters musiceren vindt ze erg belangrijk. Ze heeft ook een nostalgische kant waarin ze het leven niet altijd als een cadeau ziet. 'Dat vrolijke blondje is dan misschien niet mijn natuurlijke staat, het maakt wel deel van me uit. Als je voor niemand een bedreiging vormt, ben je altijd veilig'.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', om 22.00 uur op Canvas.

Dossiers