Het huwelijk van Bab Buelens, nu al in 'Beste Kijkers' - VIDEO

woensdag 11 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Woensdag om 20.35 uur zendt VTM de tweede aflevering van 'Beste Kijkers' uit. Natalia, Krt Rogiers, Bab Buelens en Gunter Lamoot schuiven aan om de beste videofragmenten van de voorbije week te bekijken.

Omdat 'Beste Kijkers' vindt dat het eens tijd wordt dat Vincent Banic zijn Bab Buelens ten huwelijk vraagt, spelen Bab en co in de finale 'huwelijk of gruwelijk'. Loopt die ceremonie goed af, of wordt dit onverwacht een gruwelijk tafereel? Dat zie je woensdag.En Kürt Rogiers, die zich voor 'Beat VTM' laat omscholen tot dameskapper, waagt zich eraan het haar van Bab Buelens te knippen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers