Hanne walst door 'Let's Dance!' (VT4)

maandag 20 februari 2006

Het voorbije weekend begon voor heel wat BV's extra swingend! Bijna alle 'Let's Dance!'-BV's trokken vrijdagavond hun dansschoenen aan en gingen helemaal uit de bol in de Studio 54 op de tweede 'Let's Dance!'-party.

H


anne Troonbeeckx is lang niet alleen omroepster bij VT4. Sinds begin 2004 presenteert Hanne  verschillende programma's waaronder het razend populaire verbouwingsprogramma 'The Block'. En nu wil ze ook graag bewijzen dat ze zo stevig als een huis op de dansvloer staat. Wij willen haar alvast de kans geven om de pannen van het dak te swingen…Hanne zal met Dheeraj haar grenzen verleggen met op een stevige 'Knock on wood' disco-schijf en schuilt er in Hanne ook een Wals-fenomeen?

Leki (Karoline Kamosi) is al haar hele leven bezig met muziek, entertainment, en ook dans. Ze leerde al snel in echte hip-hop-groepen dansen. Terwijl ze rechten studeerde aan de universiteit, werd ze geëngageerd door TMF, waar ze haar eigen R&B/hiphop-show kreeg: Cool sweat ! Dat loopt nog steeds en Caroline is ook wekelijks te horen in haar eigen radioprogramma 'Juice' op Studio Brussel.  Leki en Michel zullen hun zuiderse kanten ontdekken met een kontzwierende Salsa maar gaan ook de moderne toer op met een dansje op een hip Ragga-deuntje.

Regi Penxten zijn agenda staat met Milk Inc. elk jaar opnieuw overvol met optredens in Rusland, Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland, Frankrijk, Polen, Australië, ... en België natuurlijk. En dat presteerde hij allemaal nog voor hij de dertig passeert !

Natuurlijk heeft hij gevoel voor ritme en misstaat hij niet op de dansvloer in de discotheek. Maar hoe brengt hij het er van af als hij een heuse koppeldans moet uitvoeren? Voor een professionele jury dan nog !

We zijn benieuwd... Regi gaat met Romina stevig Rock' n  Rollen en ook voor de Cha-cha-cha hebben ze stevig geoefend.

'Let's Dance!', Aflevering 7 op woensdag 22 februari om 21.10 uur op VT4.

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers