Generale repetitie in 'Mijn Restaurant!'

maandag 30 maart 2009

In de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!' Ė uitzending donderdag 26 maart 2009- verdeelden juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins de laatste 30.000 euro extra budget en twee resbetaalkaarten met op elk een krediet van 5.000 euro. Gemiddeld 982.065 Vlamingen waren hiervan getuige, goed voor een marktaandeel van 49,5 % (VVA 18-54).

D


e duo's zinderen nog na van hun laatste ontmoeting met de jury. De laatste 40.000 euro zijn verdeeld. Ben en Dominique eindigden als laatsten en kregen een financiŽle en morele opdoffer. Ze weten niet meer hoe ze de jury kunnen bekoren. Nochtans hebben ze veel vertrouwen in hun Frans retro-concept en in hun nieuwe chef. In Kortrijk vraagt iedereen zich af of chef en eeuwige laatkomer Claudio erin zal slagen 's ochtends voor z'n personeel aanwezig te zijn. Ann & Tom eindigden samen met Claudio & GaŽlle eerst en zijn supergelukkig. Ze hebben in Sint-Truiden het beste zaalteam. In Turnhout zit Chris in zak en as: hij kreeg veel kritiek op z'n menukaart en klapte dicht voor Peter Goossens. Rebekka en Deborah eindigden derde en besluiten dat ze verder in zee gaan met hun niet zo ervaren chef Michael.

Alle koppels worden ondertussen almaar bekender. Een uitgeverij wil een luxueus 'Mijn Restaurant!'-kookboek uitbrengen. De chefs koken hun beste gerechten voor een professionele food-fotograaf. Een droom van elke jonge kok!

Maar de koppels krijgen ook nieuws van Rani. Over vier dagen moeten de restaurants open, dus het is hoog tijd voor een generale repetitie voor 50 gasten. Wie erin slaagt 50 gasten te ontvangen en te bedienen kan op een groot cadeau rekenen.

Het loont de moeite om geregeld naar vtm.be te surfen, waar 'Mijn Restaurant!' volop aanwezig is. Je kan er terecht voor reportages, fragmenten uit de afleveringen, interviews en nieuwtjes. Je kan er ook 360į panoramafoto's bekijken van de vijf restaurants.

Herbekijk de uitzending van 26 maart

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers