Gebroken harten en een eerste kus in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

zondag 17 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Een rollercoaster van emoties. Zo kan je 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' op maandag 18 november makkelijk bestempelen.

Sommige harten worden gebroken maar er valt ook een eerste kus…


Bij Sabine en Marijke slaat de twijfel toe: zien zij een leven in respectievelijk Kaapverdië en Duitsland met Etienne en Gerard wel zitten? Aline, Evelien en Charlotte willen nu echt uit hun lijden verlost worden: wie van hen mag mee op romantische trip met Stephan doorheen Canada? De horseman moet dus meteen twee dames tegelijk teleurstellen. Etienne staat in Cabo Verde voor zijn finale keuze: wie mag nog even langer blijven?

Rani en Victor vertrekken op romantische uitstap, net zoals Marianne en Remco, die gaan glampen in de Finse natuur. Zo kunnen ze kijken of er iets moois kan bloeien tussen hen. In Duitsland echter, gaat het er tussen Gerard en Marijke minder romantisch aan toe.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond', maandag 18 november om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island 2020' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Tijdens de twee weken die ze apart hebben doorgebracht, hebben de koppels ruim de tijd gehad om hun relatie vanop een afstand te bekijken en conclusies te trekken. De dreamdate was de ultieme kans voor de verleiders om hun prooi te strikken. Vandaag worden de koppels herenigd met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Een confrontatie waar iedereen vol spanning naar uitkijkt.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers