Frakke en Jempie smeden snode plannen in 'Zonen Van Van As'

donderdag 7 juni 2012

Vorige week zagen 853.125 kijkers – goed voor een marktaandeel van 33% (live +5, VVA 18-54) – in de elfde aflevering van 'De Zonen van Van As' hoe het conflict tussen Frakke (Carry Goossens) en Victor (gastrol van Dirk Van Dijck) op de spits werd gedreven. Het resultaat was een flinke vuistslag aan het adres van Victor, een voorval dat op vrijdag 8 juni 2012 nog een staartje blijkt te krijgen.

Frakke zit namelijk met een ernstig probleem wanneer Victor een fikse schadevergoeding eist nadat hij met geweld werd aangevallen aan het bordeel van Maurits (Hans Ligtvoet). Frans (Jaak Van Assche) stelt voor om de zwarte kas van het bedrijf hiervoor aan te wenden, maar stuit op verzet van een koppige Eddy (Jan Van Looveren).

Gelukkig komt Jempie (Peter Van den Eede) op een lumineus idee. Hij stelt voor om het hondje van Victor te ontvoeren en nadien losgeld te vragen. Het duo gaat echter onbezonnen te werk en stuit tijdens de inbraak op een onaangename verrassing. Wat ze bovendien niet weten is dat Frans en Dick (Ben Segers) ondertussen een regeling proberen te treffen met Victor.

Na Martine (Tania Kloek) en Herman (Peter Thyssen) krijgt nu ook Linde (Rilke Eyckermans) in de gaten dat Eddy en Gitte (Liesa Naert) een verhouding hebben. Tussen die twee zit er overigens een flink haar in de boter. En ook Linde zelf kampt met liefdesproblemen. Zij is Wouter (Steven Boen) en Fré (Arend Pinoy) een uitleg verschuldigd.

'De Zonen van Van As', vrijdag 8 juni 2012 om 20.45 op vtm.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers