Finale 'America's Got Talent: The Champions' op Q2

vrijdag 22 februari 2019

Op zondag 24 februari om 20.35 uur weten de kijkers wie de prestigieuze wereldtitel in de finale van 'America's Got Talent: The Champions' op zijn naam mag schrijven. De juryleden staan voor een moeilijke keuze.

Maakt Susan Boyle een kans? Of wordt het buikspreekster en topfavoriete Darci Lynne die met de winst gaat lopen?


Vanaf zaterdag 23 februari loopt in de vooravond om 19.15 uur de nieuwe paranormale sitcom 'Ghosted'. Leroy, gespeeld door Craig Robinson ('The Office', 'Pineapple Express') is een cynische scepticus die niet snapt hoe mensen zo naïef kunnen zijn dat ze in bovenaardse krachten geloven. Max, gespeeld door Adam Scott ('Parks and Recreation', 'Big Little Lies') gelooft steevast in het paranormale. In opdracht van een geheime overheidsdienst moeten de twee samen onverklaarbare gebeurtenissen in Los Angeles onderzoeken. Hun tegengestelde karakters zorgen alvast voor de nodige hilarische momenten.

Q2 brengt op zaterdag 23 februari om 20.35 uur de tv-première van 'The Finest Hours', die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. In de Qmovie van Walt Disney stuurt Eric Bana ('The Hulk') Chris Pine ('Star Trek') op een reddingsmissie nadat de oostkust van de Verenigde Staten getroffen is door één van de zwaarste stormen ooit. De storm laat een spoor van verwoesting achter. De SS Pendleton, een T2-olietanker, breekt letterlijk doormidden en de 30 bemanningsleden zitten als ratten in de val. Geraakt Chris Pine op tijd bij het schip?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers