'Fata Morgana': Vegas in Herentals?

woensdag 11 juli 2007

Roel Vanderstukken wil volgende weekend een gokje wagen in ware Vegasstijl, maar neemt daarvoor niet graag het vliegtuig. Daarom daagt hij de inwoners van Herentals uit om van hun stad het Las Vegas van Vlaanderen te maken.

A


fgelopen zondag maakte Roel zijn opdrachten bekend aan Vlaanderen. Eén week later, op zaterdag 14 juli komt Roel het resultaat bekijken en beslist hij hoeveel sterren Herentals verdient.  Of Herentals een vijfsterrenstad wordt, is zondagavond 15 juli om 20.15 uur te zien bij Eén.

De 5 Sterren:

  • 100 Elvis-dubbelgangers zingen, heupwiegend, 'Viva Las Vegas'
  • Een echte Las Vegas show met dans en spektakel
  • Bouw een 'Wedding Chapel' voor 500 koppels in het wit
  • Organiseer een spelletje éénentwintigen waarbij je met maximum 7 reuzendobbelstenen en de hulp van het hele publiek 21 ogen gooit
  • En … laat voor 1 miljoen oude Belgische franken rinkelen in de grootste jackpot ooit!

Herentals
Herentals wordt de historische hoofdstad van de Kempen genoemd en heeft een ware monumentenschat: de Lakenhal, het belfort met de beiaard, de stadspoorten, domein Le Paige met het arboretum, de toeristentoren en een nog steeds bloeiende folklore leveren het bewijs van een interessant verleden.
De grote markt ligt mooi in het centrum, en is omgeven door horeca en winkels.

DOSSIER: Fata Morgana 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers