'Familie': week 45 (2019) - PREVIEW

zaterdag 2 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Vince heeft het moeilijk, Stefanie wil dat Guido het bijlegt met Jan. Mathias merkt op dat Jan het moeilijk heeft en Lars stelt zich vragen. Gloria laat zich gelden. Jenny wil kennismaken met Vince. Mieke heeft het moeilijk met de negativiteit in haar omgeving, Benny dreigt zijn kalmte te verliezen. Vince is spoorloos. Zjef maakt zich zorgen om het plan van Niko. Véronique heeft geheimen voor Lars.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 4 november 2019 - aflevering 6479
Vince begint zich terug afstandelijk en zwijgzaam te gedragen. Benny vraagt Jonas om met hem te praten. Stefanie spoort Guido aan om het bij te leggen met Jan. Mathias ontdekt dat Niko zich niet aan de voorwaarden van het contract houdt. Gloria voelt zich te min voor Véronique en maakt haar duidelijk dat ze meer appreciatie wil voor haar werk.

Dinsdag 5 november 2019 - aflevering 6480
Peter moet een smoes verzinnen voor Inez. Een bezoek aan haar vader mondt voor Mieke opnieuw uit in een discussie over Niko. Mathias merkt ondertussen op dat Jan niet meer zo vlot meekan in het café. Guido en Stefanie hebben iets te vieren. Lars stelt zich vragen bij de band tussen Brigitte en Jonas.

Woensdag 6 november 2019 - aflevering 6481
Mathias' rondleiding in de brouwerij wordt verstoord. Gloria neemt het bij hem en Peter op voor Jan. Jenny nodigt zichzelf uit om vrijdag langs te komen bij Benny en Robyn. Ze wil kennismaken met Vince. Jonas heeft iets goed te maken bij Brigitte.

Donderdag 7 november 2019 - aflevering 6482
Mieke kan de aanhoudende negativiteit niet meer aan. Ze broedt op een plan. Mathias en Peter bespreken de toekomst van Jan. Peter worstelt met een groot dilemma. Lars voelt nog steeds een afstand tussen hem en Véronique. Hij verrast haar met een etentje in de loft. Ten huize Coppens dreigt Benny zijn kalmte te verliezen.

Vrijdag 8 november 2019 - aflevering 6483
Het bed van Vince is onbeslapen en hij daagt ook niet op voor school. Benny start een zoekactie. Mathias doet een geste naar Véronique toe. Zij besluit die verborgen te houden voor Lars. Zjef is bang voor de gevolgen van Niko's plan. Gloria blijft zich met Peters zaken bemoeien.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers