'Familie': week 45 (2019) - PREVIEW

zaterdag 2 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Vince heeft het moeilijk, Stefanie wil dat Guido het bijlegt met Jan. Mathias merkt op dat Jan het moeilijk heeft en Lars stelt zich vragen. Gloria laat zich gelden. Jenny wil kennismaken met Vince. Mieke heeft het moeilijk met de negativiteit in haar omgeving, Benny dreigt zijn kalmte te verliezen. Vince is spoorloos. Zjef maakt zich zorgen om het plan van Niko. Véronique heeft geheimen voor Lars.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 4 november 2019 - aflevering 6479
Vince begint zich terug afstandelijk en zwijgzaam te gedragen. Benny vraagt Jonas om met hem te praten. Stefanie spoort Guido aan om het bij te leggen met Jan. Mathias ontdekt dat Niko zich niet aan de voorwaarden van het contract houdt. Gloria voelt zich te min voor Véronique en maakt haar duidelijk dat ze meer appreciatie wil voor haar werk.

Dinsdag 5 november 2019 - aflevering 6480
Peter moet een smoes verzinnen voor Inez. Een bezoek aan haar vader mondt voor Mieke opnieuw uit in een discussie over Niko. Mathias merkt ondertussen op dat Jan niet meer zo vlot meekan in het café. Guido en Stefanie hebben iets te vieren. Lars stelt zich vragen bij de band tussen Brigitte en Jonas.

Woensdag 6 november 2019 - aflevering 6481
Mathias' rondleiding in de brouwerij wordt verstoord. Gloria neemt het bij hem en Peter op voor Jan. Jenny nodigt zichzelf uit om vrijdag langs te komen bij Benny en Robyn. Ze wil kennismaken met Vince. Jonas heeft iets goed te maken bij Brigitte.

Donderdag 7 november 2019 - aflevering 6482
Mieke kan de aanhoudende negativiteit niet meer aan. Ze broedt op een plan. Mathias en Peter bespreken de toekomst van Jan. Peter worstelt met een groot dilemma. Lars voelt nog steeds een afstand tussen hem en Véronique. Hij verrast haar met een etentje in de loft. Ten huize Coppens dreigt Benny zijn kalmte te verliezen.

Vrijdag 8 november 2019 - aflevering 6483
Het bed van Vince is onbeslapen en hij daagt ook niet op voor school. Benny start een zoekactie. Mathias doet een geste naar Véronique toe. Zij besluit die verborgen te houden voor Lars. Zjef is bang voor de gevolgen van Niko's plan. Gloria blijft zich met Peters zaken bemoeien.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers