'Familie': week 41 (2019) - PREVIEW

zaterdag 5 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Mathias heeft een plan en Véronique stelt Lars voor een dilemma. Jan begrijpt de beslissing van Lars niet, Robyn spreekt Benny aan over Stefanie. Amélie doet Jonas een voorstel en Niko moet leveren in de Jan & Alleman. Gloria is zenuwachtig. Guido wil Stefanie helpen, Mieke lucht haar hart bij Zjef.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 7 oktober 2019 - aflevering 6459
Mathias heeft een plan, maar rekent op de hulp van Peter. Rudi is vastberaden een moeilijke strijd aan te gaan, in tegenstelling tot Niko. Brigitte verplicht Lars er ondertussen toe een beslissing te nemen over de toekomst van Rudi bij Fashion. Véronique krijgt een nieuwe slag in het gezicht te verwerken. Ze stelt Lars voor een dilemma.

Dinsdag 8 oktober 2019 - aflevering 6460
Jan kan geen begrip opbrengen voor de beslissing van Lars. Hij blijft ondertussen op een muur botsen bij Véronique en zoekt Amélie op voor raad. Ook Véronique gaat op zoek naar een luisterend oor. Anna wil Gloria ontmoeten. Robyn denkt iets opgemerkt te hebben bij Stefanie en spreekt Benny erover aan.

Woensdag 9 oktober 2019 - aflevering 6461
Amélie verrast Jonas met een zakelijk voorstel. Haar idee roept echter heel wat vragen bij hem op. Ook Véronique heeft een nieuw, zakelijk idee. Niko is genoodzaakt om zelf Gust te leveren in de Jan & Alleman. De confrontatie met Jan schrikt hem echter af. Lars reageert furieus op wat hij van Hanne te horen krijgt.

Donderdag 10 oktober 2019 - aflevering 6462
Lars slaagt er niet in om Amélie op andere gedachten te brengen. Ze wil haar plannen koppig doorzetten. Robyn vindt dat Jonas met vuur speelt. Gloria is zenuwachtig voor de komst van Anna en Albert. Vince sluit zich meer en meer af voor Robyn die te hard probeert om zijn vriend te zijn.

Vrijdag 11 oktober 2019 - aflevering 6463
Benny is van mening dat Robyn Vince veel te zacht behandelt. Mieke heeft een openhartig gesprek met Zjef. Guido is vastbesloten om Stefanie te helpen. Lars heeft een eitje te pellen met Jonas. Jonas zelf maakt zich ondertussen klaar om samen met Amélie een openbare verkoop bij te wonen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor België - Brazilië in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine België het grote Brazilië bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend België nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers