'Familie': week 23 (2019) - PREVIEW

zaterdag 1 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Zjef stelt Emma voor een dilemma. De eerste collectie van Dress & Play komt aan. Lucas blijft volharden. Mieke fluit Niko terug en Benny heeft een probleem. Peter wil Gloria doorgronden. Hanne doet Emma nadenken.

 


 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 3 juni 2019 - aflevering 6409
Amélie heeft Peter iets op te biechten. Gloria vindt dat hij strenger moet optreden tegen Jelle. Robyn bedenkt een idee om haar collega te steunen. Zjef stelt Emma voor een keuze. Iris wil dat Véronique verder zoekt naar een spoor van Marie.

Dinsdag 4 juni 2019 - aflevering 6410
Lucas blijft volharden in zijn strijd. Gloria vangt een telefoongesprek van Peter op. Iris bedenkt een nieuw plan om bewijs te vinden tegen Marie. Amélie krijgt een preek van Lars. De eerste collectie van Dress & Play is aangekomen.

Woensdag 5 juni 2019 - aflevering 6411
Véronique en Iris slaan de handen in mekaar. Benny komt in de problemen met de locatie voor zijn benefiet. Elias nodigt Stefanie uit voor een date. Véronique en Rudi doen een eerste doorpas. Lars maakt zich zorgen over de kwaliteit van de collectie.

Donderdag 6 juni 2019 - aflevering 6412
Emma spreekt duidelijke taal tegen Lucas. Véronique probeert Iris duidelijk te maken om de zoektocht naar Marie over te laten aan een detective. Niko wordt teruggefloten door Mieke. Laurens vraagt Stefanie uit.

Vrijdag 7 juni 2019 - aflevering 6413
Peter wil weten waarom Gloria een muur rond zich heeft gebouwd. Het nieuws van Hanne zet Emma aan het denken. Alfons vliegt uit tegen Robyn. Zij vreest voor het verdere verloop van zijn dementie. Véronique vindt dat Iris te veel risico's neemt.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers