'Familie': week 13 (2019) - PREVIEW

zaterdag 23 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Jan voelt zich beledigd en Mieke krijgt een zware taak van Lars. Iris vraagt aan Marie om het graf van Evy te bezoeken. Benny slaat goede raad in de wind. De vrienden brainstormen over Emma's vrijgezellenfeest. Het conflict tussen Niko en Jan loopt hoger op. Véronique kan Cédric nergens vinden. Lars is misnoegd om negatieve persaandacht.

 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 25 maart 2019 - aflevering 6359
Marie maakt Iris duidelijk dat ze moet stoppen met een schuldige te zoeken voor haar verdriet om Evy. Hanne is bezorgd en vermoedt dat Iris zich laat manipuleren. Rudi en Zjef brengen Niko op een idee. Jan voelt zich beledigd. Mieke krijgt een loodzware taak van Lars. Freddy vertrouwt Benny een geheim toe.

Dinsdag 26 maart 2019 - aflevering 6360
Het conflict tussen Jan en Niko loopt steeds hoger op. Niko vindt het tijd dat Mieke partij kiest. Peter en Mieke zetten de eerste stappen in het project voor Lars. Patrick waarschuwt Benny. Iris vraagt Marie om haar te vergezellen naar het graf van Evy.

Woensdag 27 maart 2019 - aflevering 6361
Iris licht Marie in over haar gesprek met Cédric. Zij wil de puntjes op de i zetten. Lars is niet te spreken over de negatieve persartikels. Hij vraagt Peter en Mieke om in te grijpen. Benny slaat de goede raad van Patrick en Robyn in de wind. Jan isoleert zich van alles en iedereen.

Donderdag 28 maart 2019 - aflevering 6362
Jan steekt stokken in de wielen van Niko. Freddy maakt Benny duidelijk dat zijn televisietoestel defect is. Stefanie, Hanne en Quinten brainstormen over het vrijgezellenfeest van Emma. Cédric kan zijn jaloezie niet langer verbergen.

Vrijdag 29 maart 2019 - aflevering 6363
Peter doet Lars en Mieke een voorstel. Robyn, Patrick en Alfons vrezen dat Benny zich in de luren laat leggen. Hij is echter niet van plan om naar hun goede raad te luisteren. Véronique weet niet waar Cédric is en vraagt Mathias om hem te bellen. Niko is bereid de strijdbijl met Jan te begraven.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers