'Familie': inhouden week 8 online - PREVIEW

zaterdag 14 februari 2015

Rita heeft grootste plannen, maar worstelt met de manier waarop ze het haar familie moet vertellen. Rudi wil geen pasmunt meer zijn in de strijd tussen June en Véronique. Guido en Emma moeten een moeilijke knoop doorhakken. Thomas beleeft zijn ergste nachtmerrie.

 


 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 16 februari - aflevering 5451
Véronique is erg aangedaan door wat ze heeft ontdekt. De situatie brengt haar wel op een nieuw idee. Guido en Emma staan voor een groot dilemma. Nena duikt opnieuw op en is helemaal ontredderd. Niko beseft dat ze haar isolement niet meer aankan en op het punt staat te breken. Leens vertrouwen in Faroud wankelt. Ook het vertrouwen tussen Stefanie en Thomas is nog altijd zoek.

Dinsdag 17 februari - aflevering 5452
Thomas gaat ver om alle bewijzen die Andy tegen hem heeft in handen te krijgen. Guido en Emma slagen er maar niet in een knoop door te hakken en ze besluiten Leen in vertrouwen te nemen. Niko gaat in tegen de regels van zijn straathoekwerk en wil Nena helpen. Peter is niet te spreken over Evy's nieuwe plan.

Woensdag 18 februari - aflevering 5453
Guido heeft zijn vader iets op te biechten. Niko verdiept zich verder in het leven van Nena en vindt enkele aanknopingspunten. Leen is dolblij nu Farouds undercoveropdracht voorbij is. Rita licht de familie in over haar plannen. Peter licht Bart in over de nachtmerrie die hij had.

Donderdag 19 februari - aflevering 5454
Stefanie gaat de confrontatie aan met Thomas, die haar van alles op te biechten heeft. Linda en Jan proberen een gesprek aan te gaan met Frank, maar dat draait uit op een dovemansdiscussie. Rudi is het beu om meegesleurd te worden in de oorlog tussen June en Véronique. Evy helpt Niko bij de zoektocht naar Nena's familie. Jan heeft het moeilijk.

Vrijdag 20 februari - aflevering 5455
Rita heeft een geschikte poetsvrouw gevonden om haar te vervangen. Véronique is bang voor een nieuwe aanval van June. Thomas zit in nauwe schoentjes en keert terug naar de boot van Andy om sporen te wissen. Daar wacht hem echter een onaangename verrassing.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek!

Kijk online naar 'Familie'!
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers