'Familie': inhouden week 52 - PREVIEW

zaterdag 19 december 2015

Trudy is helemaal het noorden kwijt en reageert zich af op alles en iedereen. Simon ontdekt gesjoemel, maar boekt ook een zakelijk succes. Liesbeth heeft het moeilijk om haar draai te vinden. Mieke en Niko maken ruzie en Jan heeft problemen. Toch beleeft hij een gezellig kerstfeest.

 


 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 21 december - aflevering 5631
Simon besluit open kaart te spelen bij VDB. Hij stuit echter op gesjoemel van Mathias en Thomas en doet zo een onthutsende ontdekking die heel wat vragen oproept. Jan komt door Niko in de problemen met zijn leverancier. Niko zelf beseft dat hij offers zal moeten brengen om zijn droom te realiseren. Rudi heeft een nieuw idee en is laaiend enthousiast. Zijn geluk is echter van korte duur. Trudy voelt zich eenzaam.

Dinsdag 22 december - aflevering 5632
Simon slaagt er met een gewiekst plan in het pand in Amsterdam binnen te halen. Hij stoot daarbij echter op gemengde reacties van Peter, Véronique en Stefanie. Trudy voelt zich door Jelle en Hanne in de steek gelaten. Wanneer blijkt dat Hanne bij de Friends wil intrekken, krijgt ze troost uit onverwachte hoek. Liesbeth wil haar steentje bijdragen in het huishouden, maar stelt vast dat de familie ook zonder haar hulp kan.

Woensdag 23 december - aflevering 5633
Niko leert bier brouwen en krijgt van Simon een afgewerkt businessplan. Niets lijkt hem nog in de weg te staan. Liesbeth voelt zich niet meer thuis in haar eigen familie. Benny probeert haar op te monteren. Louises beslissing om Kerstmis samen met haar vader bij Marie-Rose te vieren, schiet bij Trudy in het verkeerde keelgat. Faroud heeft een verrassing voor Leen.

Donderdag 24 december - aflevering 5634
Tussen Mieke en Niko zit er een flink haar in de boter. Zij blijft eenzaam achter bij de Friends, terwijl Niko zich koppig in de brouwerij nestelt. Stan probeert een plaatsje in Junes hart te veroveren en zoekt hulp bij Peter. Leen, Faroud en Arthur vertrekken naar de Verenigde Staten. Jan wordt opgebeurd door Linda. Trudy gaat helemaal door het lint en uit haar frustraties op Véronique en Cédric.

Vrijdag 25 december - aflevering 5635
Mieke en Niko hakken een moeilijke knoop door. Zjef vindt troost bij Liesbeth. Ook zij voelt zich nog steeds wat verloren. Een cadeau van Simon en Stefanie brengt daar echter verandering in. Stan heeft wat goed te maken en verrast June met een feestmaal. Jan heeft opnieuw problemen met zijn leverancier en krijgt een laatste waarschuwing. Ondanks de bekommernissen heeft hij een gezellig feest met Linda, Frank, Emma, Guido en Mila. De verbazing is groot wanneer er plots een onverwachte gast opduikt.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu ook in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers