'Familie': inhouden week 20 online - PREVIEW

zaterdag 9 mei 2015

Elke week volgt een vaste schare fans 'Familie' op de voet bij VTM. Om hen alvast door de komende werkweek te gidsen, blikt TVvisie graag even vooruit naar de inhouden van week 20 van 2015.

 


 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 11 mei - aflevering 5511
Stefanie en Thomas keren terug uit Schotland, terwijl Peter vertrekt richting Griekenland. Louise bereidt haar spreekbeurt voor en zoekt contact met een radicale organisatie die zich onder andere inzet voor dierenwelzijn: FreEco. Freddy krijgt op Facebook harde beschuldigingen naar het hoofd geslingerd. Agnes ontkent iets met de zaak te maken te hebben. Gunther gaat aan de slag bij Fashion.

Dinsdag 12 mei - aflevering 5512
Freddy bedreigt Agnes, maar bekomt niet het gewenste effect. Louise maakt een afspraak met Mirthe van FreEco. Ondertussen verdiept ze zich in bioproducten en ontdekt ze zo dat Mathias vorig jaar valse bioproducten heeft geleverd. Marie-Rose maakt zich zorgen over de manier waarop haar kleindochter zich in het eco-verhaal stort. June neemt contact op met Stan Lauwers. Benny trekt naar Reading om Liesbeth te verrassen...

Woensdag 13 mei - aflevering 5513
Patrick vermoedt dat Agnes de gevel van Freddy heeft beklad, maar zij ontkent alles. Benny komt aan in Reading en stelt vast dat Liesbeth niet op haar kamer is. Mieke, Jan en Zjef gaan voor het eerst samen joggen. Trudy is bang dat Louise zich zal willen aansluiten bij FreEco.

Donderdag 14 mei - aflevering 5514
Benny vindt dat Liesbeth veranderd is. Zijzelf denkt daar echter anders over. Rudi ergert zich verschrikkelijk aan de aanwezigheid van Gunther, zelfs op een vrije dag. Jan heeft veel last van spierpijn de dag na zijn eerste loopsessie. Louise is helemaal in de ban van FreEco. Trudy wil graag kennismaken met de mensen achter deze organisatie.

Vrijdag 15 mei - aflevering 5515
Louise excuseert zich bij Agnes. Trudy heeft het moeilijker om zich over het verleden te zetten. Agnes krijgt bovendien vervelend nieuws te horen van Delphine. De passage van Benny in Reading is geen onverdeeld succes. Ben heeft een bijzondere vraag voor Liesbeth. Rudi en Gunther wagen zich aan een wedstrijdje.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek! 

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers