'Familie': inhouden week 13 online - PREVIEW

zaterdag 21 maart 2015

Elke week volgt een vaste schare fans 'Familie' op de voet bij VTM. Om hen alvast door de komende werkweek te gidsen, blikt TVvisie graag even vooruit naar de inhouden van week 13 van 2015.

 


 
Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 23 maart - aflevering 5476
June en Véronique bezegelen hun koude oorlog. Peter en de rest van de familie krijgen ondertussen belangrijk nieuws te horen. Tussen Zjef en Rudi komt het tot een pijnlijke confrontatie. Peter en Mathias proberen te achterhalen wat er aan de hand is met Marie-Rose.

Dinsdag 24 maart - aflevering 5477
Maarten slaat een interessante jobaanbieding af en doet daarmee vele wenkbrauwen fronsen. De familie maakt zich steeds meer zorgen over het gedrag van Marie-Rose. Jan en Linda besluiten in te grijpen. Rudi stelt Zjef voor een ultimatum.

Woensdag 25 maart - aflevering 5478
Patrick zet zijn eerste stappen in de wondere wereld van Facebook. Maarten heeft zijn zinnen gezet op een job bij de geheime dienst. Mathias confronteert Marie-Rose met verontrustend nieuws. Liesbeth heeft het moeilijk om haar werk in de Foodbar uit handen te geven.

Donderdag 26 maart - aflevering 5479
De situatie tussen Marie-Rose en Mathias escaleert. Rudi kan niet langer aanzien hoe Zjef zich de dieperik in werkt. Patrick verdiept zich verder in Facebook en is niet van de computer weg te slaan. Maarten krijgt onverwacht nieuws.

Vrijdag 27 maart - aflevering 5480
Zjef scheurt zich verder af van zijn omgeving. Maarten bijt zich ondertussen vast in een nieuwe, spannende missie. Na Patrick maakt ook Agnes kennis met de internettaal. Trudy is overwerkt en maakt een cruciale fout in de Foodbar. Marie-Rose heeft Mathias iets op te biechten.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek!

Bekijk 'Familie' online!
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers