'Familie': inhouden week 12 online - PREVIEW

zaterdag 14 maart 2015

Elke week volgt een vaste schare fans 'Familie' op de voet bij VTM. Om hen alvast door de komende werkweek te gidsen, blikt TVvisie graag even vooruit naar de inhouden van week 12 van 2015.

 


 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 16 maart - aflevering 5471
Rudi is ongerust wanneer Zjef de hele nacht wegblijft. Marie-Rose wil Véronique financieel uit de nood helpen en doet haar een voorstel. Ook Estée verrast Arno met een voorstel. Jan is jarig en dat wordt gevierd. Peter wil van zijn bodyguard af, maar loopt volgens Faroud nog steeds gevaar.

Dinsdag 17 maart - aflevering 5472
Hoewel Zjef zich nog steeds vreemd gedraagt, krijgt hij een mooie kans aangeboden door Peter en Liesbeth. Marie-Rose heeft een geheimzinnige afspraak en roept zo argwaan op bij Mathias. Véronique volgt Junes doen en laten op de voet. Bart wil Liesbeth en Benny uitnodigen voor een etentje, maar dat idee valt niet bij iedereen in goede aarde.

Woensdag 18 maart - aflevering 5473
Liesbeth maakt zich zorgen wanneer Zjef plots verdwijnt tussen twee shifts in de Foodbar. Rudi vindt dat het zo niet langer kan en stelt hem voor een ultimatum. Marie-Rose gaat voor de tweede dag op rij op stap. Véronique komt tot een onthutsende vaststelling tijdens de achtervolging van June.

Donderdag 19 maart - aflevering 5474
Zjef is de pedalen helemaal kwijt en maakt zijn problemen alsmaar groter. Wanneer Marie-Rose opnieuw een hele dag op pad trekt, besluit Mathias op haar tablet te zoeken naar antwoorden. Véronique is opgelucht nu ze eindelijk een middel heeft om June onder te druk te zetten. Liesbeth nodigt Trudy en Bart uit voor een etentje.

Vrijdag 20 maart - aflevering 5475
Zjef trekt alle aandacht naar zich toe en geniet er met volle teugen van. Rudi vermoedt echter dat hij niet helemaal eerlijk is tegenover zijn omgeving. Faroud heeft Véronique en Peter geen goed nieuws te melden. Véronique zelf gaat ondertussen de confrontatie aan met June. Trudy wil Liesbeth vervangen in de Foodbar, maar Peter vreest dat zijn ex te veel hooi op haar vork neemt.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek!

Kijk 'Familie' online!
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers