'Familie' - INHOUDEN week 12

zaterdag 17 maart 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 


 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 19 maart 2018 - aflevering 6134
Gino doet Amélie een voorstel. Véronique is terug uit Italië, maar wil het rustiger aan doen. Rudi heeft nog steeds geen locatie voor de modeshow. Hij is te kieskeurig en slaat alle voorstellen van Trudy af. Mieke raadt Niko aan om een leerjongen in dienst te nemen. Stefanie denkt te weten wat ze met haar leven wil aanvangen.

Dinsdag 20 maart - aflevering 6135
Peter doet een ontdekking over Gino. Patrick heeft het moeilijk met de beslissing die Stefanie heeft genomen. Ayo besluit haar te helpen. Stan doet er alles aan om in de buurt van Evy te blijven. Jenny denkt een locatie voor de modeshow gevonden te hebben. Wils wil Marie schaakmat zetten.

Woensdag 21 maart - aflevering 6136
Marie is bezorgd dat Wils haar geheim aan de grote klok zal hangen. Lars schept duidelijkheid tegenover hem. Niko begeleidt leerjongen Gertjan op zijn eerste werkdag. Ayo praat met Stefanie over zijn angsten. Benny, Robyn, Patrick en Jenny gaan op dubbeldate.

Donderdag 22 maart - aflevering 6137
Stan speelt nog steeds een spelletje met Karolien. Hanne confronteert Stefanie met haar houding ten opzichte van Ayo. Patrick maakt zich zorgen en licht Benny in. Rudi krijgt extra stress voor de modeshow van vanavond. Amélie eist een uitleg van Gino.

Vrijdag 23 maart - aflevering 6138
Gino wil Amélie niet vertellen wat er is gebeurd. Ondertussen krijgt hij nog meer dreigberichten. Evy is de foto's van de modeshow kwijt. Ze overwint haar trots en contacteert Stan. Stefanie praat met Ayo. Mieke wordt door Véronique uitgenodigd voor een gesprek met Lars. Ze vreest het ergste.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers