Extra spannende 'Steracteur Sterartiest' vrijdag op Eén

donderdag 12 februari 2009

De finalisten van 'Steracteur Sterartiest' zijn bekend. Mathias, Margot, Anneke, Ann, Peter en Niels strijden vanaf nu om de titel. Hopelijk zijn de steracteurs niet bijgelovig, want op vrijdag 13 februari nemen ze de eerste hindernis van die finale: een duettenronde.

V


oor enkele kijkers wordt vrijdag trouwens echt een geluksdag, want ter gelegenheid van vrijdag de dertiende slaat 'Steracteur Sterartiest' de handen in elkaar met de Nationale Loterij. De Super Lottotrekking wordt uitzonderlijk live in 'Steracteur Sterartiest' gehouden en achteraf mogen de steracteurs nog zes kijkers gelukkig maken met een mooie geldprijs.

'Steracteur Sterartiest' nadert langzaamaan zijn ontknoping en ondertussen zijn de finalisten dan ook bekend. Ann, Mathias, Anneke, Margot, Niels en Peter strijden de volgende weken om de titel waar Stan Van Samang en Free Souffriau de vorige jaren mee naar huis gingen. In de negende liveshow laten ze zich van hun beste kant zien in een groepsnummer, een solonummer en last but not least … een duet. Benieuwd of het geluk aan hun kant staat op vrijdag de dertiende!

De aflevering van vrijdag gaat van start met Addicted to love van Robert Palmer. Daarna zingen de zes overblijvende steracteurs hun longen uit hun lijf met een solonummer:

1. Anneke van Hooff zingt I want you back van Jackson 5
2. Mathias Sercu zingt Use somebody van Kings of Leon
3. Ann Van den Broeck zingt A little less conversation van Elvis Presley
4. Niels Destadsbader zingt The message van Nate James
5. Margot De Ridder zingt Nah neh nah van Vaya Con Dios
6. Peter Van de Velde zingt Bad bad Leroy Brown van Jim Croce

Dan vliegen de stukken eraf bij drie magische duetten:

7. Anneke en Niels zingen Lopen op het water van Marco Borsato &n Sita
8. Margot en Mathias zingen Where the wild roses grow van Nick Cave & Kylie Minogue
9. Ann en Peter zingen Happy ending van Joe Jackson & Elaine Caswell

Een geluksdag voor de kijkers?
Het is nog even afwachten of vrijdag de dertiende geluk brengt voor de steracteurs, maar voor enkele kijkers kan die dag alvast niet stuk. De Nationale Loterij heeft een superpot van vijf miljoen euro in petto te verdelen over de winnaars in rang één, twee en drie. De trekking van de cijfers gebeurt live in 'Steracteur Sterartiest' en Thomas Vanderveken heeft de eer om de winnaars in die rangen op vrijdag de dertiende eens extra te verwennen.

Maar daar houdt het niet op, want ook de steracteurs zelf zorgen nog voor vuurwerk. Na het duet mag elke steracteur in de ballentrommel van 'Steracteur Sterartiest' grabbelen, die balletjes bevat met een waarde van 1.000 tot en met 13.000 euro. Iedere steracteur trekt één balletje en het bedrag op het balletje wordt aan een van de kijkers geschonken. In totaal winnen zes kijkers dus een bedrag van 1.000 tot 13.000 euro.

Stemmen
De televotende kijkers mochten afgelopen week even op hun lauweren rusten, maar vanaf vrijdag 13 februari kan er weer volop gestemd worden voor alle steracteurs. Stemmen kost vijftig cent en kan per telefoon, sms of via de rode knop. Per stem gaat er tien cent naar het goede doel.

  • stem via de rode knop of sms PETER naar 3470 of bel 0905 567 01
  • stem via de rode knop of sms MATHIAS naar 3470 of bel 0905 567 03
  • stem via de rode knop of sms NIELS naar 3470 of bel 0905 567 05
  • stem via de rode knop of sms MARGOT naar 3470 of bel 0905 567 07
  • stem via de rode knop of sms ANN naar 3470 of bel 0905 567 09
  • stem via de rode knop of sms ANNEKE naar 3470 of bel 0905 567 11

'Steracteur Sterartiest', vrijdag 13 februari om 20.40 uur op Eén.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers