Europese Super Cup Bayern München - Sevilla op VTM 2

woensdag 23 september 2020

De Europese Super Cup tussen de winnaar van de Champions League en die van de Europa League, ofwel Bayern München tegen Sevilla, wordt op 24 september in Boedapest afgewerkt.

De kampioen van Duitsland won de Champions League door Paris Saint-Germain in de finale met 1-0 te verslaan. Sevilla won de Europa League tegen Internazionale met 3-2 dankzij twee treffers van Luuk de Jong tijdens de eindstrijd.


De wedstrijd om de Europese Super Cup wordt op donderdag 24 september vanaf 20.40 uur live uitgezonden bij VTM 2 en via HLN.be. De wedstrijd wordt gespeeld op neutraal terrein, in de Puskás Aréna in Budapest. Het zal bovendien de eerste match zijn waarbij de UEFA een beperkt aantal supporters toelaat. 

Voor deze match zijn Maarten Breckx, Marc Degryse en Jan Mulder van de partij voor een analyse van de wedstrijd en zorgt Dirk Deferme voor het wedstrijdcommentaar.

'Europese Super Cup Bayern München - Sevilla', donderdag 24 september om 20.40 uur op VTM 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers