Els De Schepper, Jo Planckaert en Ellen Petri in 'Let's Dance!'

maandag 30 januari 2006

Els De Schepper is actrice, comédienne, zangeres en schrijfster. Ze krijgt in de media heel wat stempels, van 'vrolijke tante' tot 'zweverige bitch'.

Z


elf zegt ze daarover: "Bij mij wordt dat nog eens extra geëtaleerd door het werk dat ik doe en omdat ik nogal een open boek ben. Ik laat zien dat ik een mens van vlees en bloed ben. Ik gebruik dat ook op het podium.''

Hoe haar vlees en bloed er het vanaf brengt op het podium van Let's dance! moet U zelf ontdekken. Want Els zal met partner Christiaan de Spaanse ritmes doen opborrelen met een krachtige Flamenco en ze zal in een prachtige outfit ook eens testen of de  Bollywood-dans op haar lijf geschreven is.

Anno 2006 heeft Jo Planckaert zijn fiets aan de haak gehangen, een palmares torsend dat meer dan gezien mag worden. Maar de benen, die doen het nog! En dat zal hij bewijzen in Let's Dance! Jo zal samen met Ine de pannen van het dak rocken en zal zijn acrobatische zelve moeten bovenhalen met een dynamische Capoeira-dans.

Naast modellenwerk stort Ellen Petri zich gretig op passies als dans, fitness en reizen. 10 jaar Klassiek Ballet hebben haar alleszins het ritme en de elegantie gegeven om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Dat ze tot 's lands mooiste behoort, weet u al, dat ze ook als danseres haar vrouwtje kan staan, wil ze nu graag zelf even aan u bewijzen.
Zij danst met Christopher de New Style en ze zal zich ook wagen aan de Rumba!

'Let's Dance!', woensdag 1 februari om 21u10 op VT4

Iedere ochtend onze nieuwsbrief 'TV-Visie Extra' in jouw mailbox!
Schrijf je nu in via
dit invulformulier  Doen!

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hélène vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op Eén.

Dossiers