Eindelijk! De Ananas-sketch integraal! - VIDEO

woensdag 27 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Studio Tarara' was nogmaals trending op Twitter maandagavond! Niet alleen omdat in de laatste aflevering eindelijk duidelijk werd wie het lijk was op de parking van VTM, maar ook omdat de cast na 7 afleveringen eindelijk de Ananas-sketch bracht, als onderdeel van de 24 uur Studio Tarara Benefiet.

Al van bij de start van de reeks was er sprake van de Ananas-sketch, maar telkens werd die weer afgevoerd en uitgesteld door producer Christine (Janne Desmet), tot grote frustratie van opnameleider Glenn (Jonas Vermeulen). Want die sketch betekende voor de opvliegende Glenn een echte logistieke nachtmerrie.


Hoofdrollen in de sketch zijn Sandra Verbeeck (Ruth Beeckmans) en Jean Van Hoof (Peter Van den Begin). De sketch zit samen met andere komische toppers integraal in de tweede aflevering van 'Studio Tarara: De Sketchshow', woensdag bij VTM om 20.35 uur.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers