Dieter ontmoet Mister Belgium Personality in 'Hello Goodbye'

maandag 19 juli 2010

Dieter Coppens gaat voor de zesde week op rij in de luchthaven van Zaventem op zoek naar de verhalen achter het nemen van afscheid en het blij weerzien. Dinsdag ontmoet Dieter een zenuwachtig ouderpaar. Zij wachten op hun 29-jarige dochter, een basketster die terugkeert uit de States, Idaho. Ooit verhuist ze definitief naar Amerika, tot grote spijt van haar ouders.

'Welkom thuis' staat er op het spandoek van de moeder en zus van Kaatje, die terugkomt van een twee maanden lange reis doorheen Canada en Noord-Amerika. Tijdens het wachten praat Dieter met het duo over Kaatjes overleden vader.


Stephanie Keustermans wordt opgewacht door haar vrienden.  Zij nam in Australië als tafeltennisster deel aan de Olympische Spelen voor Getransplanteerden. Ze keert naar huis met de bronzen medaille.

De ouders van de Nigeriaanse Club Brugge speler Joseph Akpala, worden opgewacht door de vrouw van de voorzitter. Josephs ouders hebben er hun allereerste vliegervaring op zitten.

Een jonge vrouw komt na anderhalf  jaar terug van haar wereldreis.  Een extatische bende wacht de rugzaktoeriste ongeduldig op. Straks staat er stoofvlees met frietjes en huisgemaakte mayonaise op het menu.

'Mister Belgium Personality' wordt uitgewuifd door zijn ouders en vriendin. Hij vertrekt naar Peru om daar deel te nemen aan de  ‘Mister World Mundial’ verkiezing. Hij heeft ook al de titels 'Mister Beach' en 'Knapste Man van België' op zijn palmares staan.

'Hello Goodbye', dinsdag 20 juli om 21.20 uur op vtm.

Herbekijk 'Hello Goodbye'!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers