De vier coaches samen aan zet in 'The Voice van Vlaanderen'

donderdag 1 maart 2012

Nadat elk team in de voorbije liveshows van 'The Voice van Vlaanderen' werd uitgedund tot drie leden, staan vanaf liveshow 5 voor het eerst alle artiesten die nog in de running zijn samen in de schijnwerpers. Hoe ze het er vanaf brengen, ontdekken we op vrijdag 2 maart vanaf 20.50 uur.

Team Koen
Het team van coach Koen telt momenteel nog twee stevige venten: Bert en Dirk. Maar ook de veelzijdige twintiger, Stephanie is nog steeds van de partij. Dirk zal ongetwijfeld verrassen met zijn keuze voor ‘Whole Lotta Rosie’, de kraker van AC/DC. Bert doet het deze keer wat trager, met het sfeervolle ‘Into My Arms’ van Nick Cave & the Bad Seeds. Net zoals Bert zingt ook Stephanie een ballad: ‘I’m So Lonesome I Could Cry’ van Hank Williams, maar bij ons vooral het nummer waarmee we Sarah Bettens leerden kennen.Team Jasper
Jasper heeft met Glenn, Mayken en Maxine momenteel het jongste team. Maar jong betekent in hun geval niet minder ervaren, want alle drie hebben ze in de voorbije liveshows al stevig hun mannetje gestaan. Maxine haalt de Dave Grohl in zich naar boven voor ‘Best of You’ van Foo Fighters terwijl Glenn het bij de Britpop gaat zoeken met ‘Naive’ van The Kooks. En Mayken brengt ‘Manic Monday’, het nummer dat Prince ooit schreef voor The Bangles.

Team Alex
Alex doet het nog met drie vrouwen in zijn team: Joke, Eveline en Iris. Deze laatste brengt ‘Somebody to Love Me’, de samenwerking tussen Mark Ronson en Boy George uit 2010. Eveline, die vorige liveshow verraste met een intieme pianoversie van ‘Unfinished Sympathy’ van Massive Attack, zingt ‘Night Air’ van muzikale duizendpoot Jamie Woon. Joke brengt dan weer de 80’s klassieker ‘Addicted to Love’ van Robert Palmer.

Team Natalia
Yass, Ludovic en Silke: dat zijn de teamleden waarmee coach Natalia naar liveshow 5 trekt. De pas overleden muzikale diva Whitney Houston wordt door Yass gehuldigd in zijn versie van ‘How Will I Know’. Het enfant terrible van Natalia, Ludovic, gaat zijn eigen weg in ‘Are You Gonna Go My Way’ van Lenny Kravitz. En tot slot brengt Silke ‘Right Here Waiting’, de nummer 1-hit van Richard Marx.

Special Guest Michael Kiwanuka
Net zoals de voorbije weken het geval was, krijgt ‘The Voice van Vlaanderen’ ook in liveshow 5 het bezoek van een internationale muzikale gast. Deze week is dat Michael Kiwanuka. Bij BBC is hij alvast de belofte van het jaar, want hij sleepte de titel ‘Sound of 2012’ in de wacht. Half maart ligt het langverwachte debuutalbum van Michael Kiwanuka in de winkels en op 30 april 2012 stelt hij deze voor in een uitverkochte AB. Op het podium van ‘The Voice van Vlaanderen’ brengt hij alvast een voorsmaakje met dé hit van het moment: ‘Home Again’.

Hoe ziet de afvalrace van deze liveshow eruit?
Van de drie teamleden sturen zowel het publiek als de coach één talent naar de halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’, op vrijdag 9 maart 2012. De kijker kan zijn favoriet naar de volgende liveshow stemmen door de voornaam van de artiest te sms’en naar 6677, met behulp van de rode knop of via de mobiele applicatie van ‘The Voice van Vlaanderen’.

Wie gaat door? Stem op jouw favoriet in de TV-Visie poll!

'The Voice van Vlaanderen', vrijdag 2 maart om 20.50 uur op vtm.

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
TVVV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Frankie is niet de meest gelukkige vrouw op aarde. Een tragische jeugd en verschillende stukgelopen verhoudingen liggen aan de basis van haar melancholische buien. Ze voelt zich vaak eenzaam en alleen, maar aanvaardt haar lot en onderneemt niets. Gelukkig heeft ze in het eethuis waar ze werkt geen tijd om over haar leven na te denken. Maar dan wordt kok Johnny aangeworven. Hij is verliefd op Frankie en wil met haar aan een toekomst bouwen. Zal Frankie haar hart laten spreken en aan haar gevoelens toegeven? Durft ze het risico te nemen dat ook deze relatie na een tijdje kan doodbloeden?

'Frankie and Johnny', film uit 1991 met oa. Michelle Pfeiffer en Al Pacino, om 21.30 uur op En.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 08:00
  Radio 2 op n
  10:00
  Winterbeelden
 • 00:05
  Canvaslus
  09:00
  Winterbeelden
 • 07:55
  De Hoppers
  08:10
  Wannabe's
 • 07:50
  Lang Leve Koning Julien
  08:10
  Draken: Race naar de rand
 • 08:00
  Geen uitzending
  12:30
  Hotel Inspector Returns
 • 01:05
  Onderbreking
  11:15
  The Bold Type
 • 00:25
  Geen Uitzending
  12:50
  Ace Ventura - When Nature Calls
 • 07:50
  Kattenoog
  08:45
  Beestig
 • 06:00
  Joe
  10:05
  Chez Bompa Lawijt
 • 00:10
  Geen uitzending
  08:40
  De Wereld op je Bord
 • 07:55
  Masterchef USA
  08:35
  Geen uitzending
 • 06:00
  NRJ Night
  10:00
  Zenderonderbreking
 • 08:00
  Bal National
  09:05
  Comfort Food
 • 20:30
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 08:00
  al-1-maar-hits
  10:00
  Hadiemicha
 • 08:04
  Laminaat leggen met roger
  08:28
  Het zelfbouwhuis
 • 08:00
  De Koepelzaal
  18:00
  Het Gesprek - Liesbeth Homans
 • 07:45
  Tijd voor MAX
  08:45
  L'esprit Le Corbusier
 • 08:00
  Blauw bloed
  08:40
  Earth's Tropical Islands
 • 08:05
  Jill
  08:20
  Zapp Kids Top 20