'De Schuld van vtm' viert 20ste verjaardag

donderdag 29 januari 2009

'Nieuw leven op je tv', met die slogan ging vtm op 1 februari 1989 van start. Maandag is de zender twintig jaar. Het waren twintig bewogen jaren met veel mooie verhalen. Een aantal van die verhalen vertelt de zender in het gloednieuwe 'De schuld van vtm'.

In '

De Schuld van vtm' geven bekende TV-makers en kijkers, ook die van andere  zenders, hun mening over  bepaalde fenomenen uit de twintigjarige geschiedenis van vtm. In de eerste aflevering wordt er dieper ingegaan op het fenomeen 'BV'... een begrip dat voor de komst van vtm eigenlijk niet bestond. En vanaf maandag kan je elke weekdag in 'vtm sinds 1989' genieten van een programma uit het archief.

Bekijk hier alvast een voorsmaakje!

'De Schuld van vtm', vanaf donderdag 5 februari wekelijks om 20.35 uur en 'vtm sinds 1989', vanaf maandag 2 februari elke weekdag om 14.35 uur op vtm.

Ontdek de foto's van 'Flikken 10' op de Facebook-pagina van TV-Visie.

DOSSIER: 20 jaar vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Eddie Mannix is een zogenoemde Hollywood-fixer, die tijdens de jaren vijftig problemen oplost voor grote filmsterren van de studio Capitol Pictures. Wanneer acteur Baird Whitlock spoorloos verdwijnt, is het aan hem om de zaak kordaat van de baan te vegen.

'Hail, Caesar', film uit 2016 met oa. George Clooney, om 23.00 uur op Q2.

Dossiers