'De Schuld van vtm' viert 20ste verjaardag

donderdag 29 januari 2009

'Nieuw leven op je tv', met die slogan ging vtm op 1 februari 1989 van start. Maandag is de zender twintig jaar. Het waren twintig bewogen jaren met veel mooie verhalen. Een aantal van die verhalen vertelt de zender in het gloednieuwe 'De schuld van vtm'.

In '

De Schuld van vtm' geven bekende TV-makers en kijkers, ook die van andere  zenders, hun mening over  bepaalde fenomenen uit de twintigjarige geschiedenis van vtm. In de eerste aflevering wordt er dieper ingegaan op het fenomeen 'BV'... een begrip dat voor de komst van vtm eigenlijk niet bestond. En vanaf maandag kan je elke weekdag in 'vtm sinds 1989' genieten van een programma uit het archief.

Bekijk hier alvast een voorsmaakje!

'De Schuld van vtm', vanaf donderdag 5 februari wekelijks om 20.35 uur en 'vtm sinds 1989', vanaf maandag 2 februari elke weekdag om 14.35 uur op vtm.

Ontdek de foto's van 'Flikken 10' op de Facebook-pagina van TV-Visie.

DOSSIER: 20 jaar vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers