'De Laatste Show' neemt afscheid van En-scherm met alle vroegere presentatoren

donderdag 8 maart 2012

Voor de laatste week van 'De Laatste Show' haalt Michiel Devlieger alles uit de kast. In de week van 19 maart heeft hij elke dag een vroegere presentator van 'De Laatste Show' te gast, die op zijn of haar beurt een vroegere rubriekgast meebrengt. De weekband is een smeltkroes van getalenteerde muzikanten en ook de andere (muzikale) gasten mogen gezien worden.

Van 19 tot 22 maart presenteert Michiel Devlieger 'De laatste show', ’s avonds, rond 22.00 uur op Eén. Tot daar geen wereldschokkend nieuws, want hij doet dat al zo goed als ononderbroken sinds augustus van vorig jaar. Al drie seizoenen lang, overigens.

Maar de week van 19 maart wordt Michiels afscheid van 'De Laatste Show'. En hij is vast van plan om er een topweek van te maken. Met topgasten als Cesar Millan, de vaak omstreden Amerikaans-Mexicaanse hondenfluisteraar, en de voltallige Kreuners, die letterlijk een boekje opendoen over hun carrière. Het boekje in kwestie heet De dikke Van Eyken. Het is van de hand van Kreuners-gitarist Jan Van Eyken en barst van de pittige Kreuners- anecdotes.

Uiteraard zijn ook vaste mensen Jan Mulder (dinsdag 20/03), Frankrijkkenner Bart Van Loo (woensdag 21/03) en MacGyver-fan Adriaan Van den Hoof (donderdag 22/03) van de partij.
Maar er is meer.

Vroegere presentatoren en weekgasten
Michiel heeft ook de vroegere presentatoren van 'De Laatste Show' uitgenodigd en die nemen op hun beurt een van de vroegere rubriekgasten mee. Zij zullen ongetwijfeld een stapeltje hoogtepunten uit hun 'Laatste show'-tijdperk oprakelen.

Concreet: maandag 19 maart zijn Frieda Van Wijck en Martin Heylen te gast. Martin blikt terug op zijn rubriek 'Goed geprobeerd', waarin hij op geheel eigen wijze op zoek ging naar manieren om het leven aangenamer te maken.

Dinsdag 20 maart komen Mark Uytterhoeven en bioloog Dirk Draulans. Of ze het aandurven om nog eens een cheetah over de bol te aaien? Het valt te vrezen.

Woensdag 21 maart zijn Bruno Wyndaele en Erik Van Looy present. Bruno Wyndaele is de presentator met het hoogste aantal 'Laatste shows' op de teller. Erik Van Looy kijkt met enige schroom terug op zijn rubriek 'Ontdek de ster', waarin hij dolde met beroemde filmsterren.

Applausmeester Sven de Leijer sluit de week af met 'Goed gezien', zijn originele maar geheel professionele kijk op de voorbije televisieweken.

Muziek
Van ’t Hof van Commerce (maandag 19/03), Kommil Foo (dinsdag 20/03), Will Tura (woensdag 21/03) en De Kreuners (donderdag 22/03).

En 'De laatste show'-weekband van de laatste 'Laatste show'-week wordt ook iets speciaals. Een elitekorps van muzikanten zorgt elke dag in een andere bezetting voor de muziek. Onder hen: Jef Neve, Isolde Lasoen, Steven De bruyn, Flip Kowlier, Roland en ‘t Schoon Vertier.

'De Laatste Show', van maandag tot vrijdag rond 22 uur op Eén.


dls

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers