De highlights van Q2

vrijdag 31 mei 2019

Op zaterdag 1 juni om 20.20 uur strijden Tottenham en Liverpool in het Wanda Metropolitano voor de Beker met de Grote Oren in de finale van de UEFA Champions League.

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme. Gilles De Bilde brengt verslag uit van de wedstrijd. Maarten Breckx zit in de studio aan tafel met analisten Jan Boskamp, Timmy Simons en Marc Degryse.


Q2 start op zondag 2 juni met heel wat nieuwe reeksen. Starten doet de zender om 20.30 uur met een dubbelaflevering van 'Magnum PI', de reboot van de gelijknamige detectiveserie uit de jaren 80. Aansluitend om 22.10 uur kunnen de kijkers de Vlaamse Eline Powell aan het werk zien in de mystieke Disney-reeks 'Siren'. Eline speelde mee in onder andere 'Game of Thrones' en 'King Arthur: Legend of the Sword'. In 'Siren' neemt ze de rol van de zeemeermin Ryn op zich. Tot slot start het zesde seizoen van 'American Horror Story' om 23.10 uur.

Op dinsdag 4 juni is er om 20.35 uur de tv-première van het biografische oorlogsdrama 'Whiskey Tango Foxtrot'. De film is gebaseerd op de memoires van Kim Barker, die ze neerschreef in 'The Taliban Shuffle: Strange Days in Afghanistan and Pakistan'. Tina Fey ('Saturday Night Life'), Margot Robbie ('The Wolf of Wallstreet') en Martin Freeman ('The Hobbit') vertolken de hoofdrollen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers