De highlights van Q2

vrijdag 12 april 2019

Op zaterdag 13 april keert regisseur Ridley Scott om 20.25 uur met de Qmovie Alien: Covenant terug naar het door hem gecreŽerde universum uit zijn eerste Alien-film 'Prometheus'.

In de tv-première van Alien Covenant stuit de bemanning van het schip Covenant op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. Kunnen Michael Fassbender ('12 Years a Slave', 'X-Men: Apocalyps') en zijn team ontsnappen aan deze angstaanjagende plek?


Manchester City en Tottenham Hotspur moeten woensdag 17 april om 20.35 uur alles op alles zetten in de terugwedstrijd van de kwartfinales van de UEFA Champions League. Wie stoot door naar de halve finale?

Op donderdag 18 april is er om 20.35 uur 'X-Men: Days of Future Past'. In deze directe sequel op The Wolverine, reist de met stalen klauwen uitgeruste Logan terug in de tijd. Het voortbestaan van zijn soort staat op de helling wanneer mutanten worden opgejaagd door robots die alle mutanten uit de weg willen ruimen. De oplossing: Logan terugsturen naar 1973. Hij gaat samen met enkele andere X-Men uit het verleden de strijd aan met de vijand. De toekomst ligt in hun handen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers