De highlights van Q2

vrijdag 12 april 2019

Op zaterdag 13 april keert regisseur Ridley Scott om 20.25 uur met de Qmovie Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum uit zijn eerste Alien-film 'Prometheus'.

In de tv-première van Alien Covenant stuit de bemanning van het schip Covenant op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. Kunnen Michael Fassbender ('12 Years a Slave', 'X-Men: Apocalyps') en zijn team ontsnappen aan deze angstaanjagende plek?


Manchester City en Tottenham Hotspur moeten woensdag 17 april om 20.35 uur alles op alles zetten in de terugwedstrijd van de kwartfinales van de UEFA Champions League. Wie stoot door naar de halve finale?

Op donderdag 18 april is er om 20.35 uur 'X-Men: Days of Future Past'. In deze directe sequel op The Wolverine, reist de met stalen klauwen uitgeruste Logan terug in de tijd. Het voortbestaan van zijn soort staat op de helling wanneer mutanten worden opgejaagd door robots die alle mutanten uit de weg willen ruimen. De oplossing: Logan terugsturen naar 1973. Hij gaat samen met enkele andere X-Men uit het verleden de strijd aan met de vijand. De toekomst ligt in hun handen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers