De highlights van Play Sports

donderdag 30 mei 2019

Halve finales in de play-offs van de EuroMillions Basketball League, golfen in Antwerpen met de Belgian Knockout en topaffiches in de Hockey Pro League!

Deze week gaan onze nationale hockeyteams weer volop aan de bak in de Hockey Pro League. Donderdag nemen de Red Lions en de Red Panthers het op tegen Groot-Brittannië. Zondag ontvangen beide teams de nationale hockeyploegen van Duitsland. Vier topaffiches in vier dagen tijd!


Vanaf donderdag zijn alle ogen van de golfwereld gericht op de Antwerpse Rinkven International Golf Club voor de tweede editie van de Belgian Knockout. Vanaf zaterdag gaan daar de knockout rondes van start. Via één tegen één-duels en rechtstreekse eliminaties zullen zaterdagavond nog acht golfers overblijven. Die strijden zondag in de finale battles voor de overwinning. Kan Thomas Pieters zich bewijzen als gastheer op de Belgian Knockout?

In de EuroMillions Basketball League gaan deze week de halve finales van start. Limburg neemt het op tegen Oostende en Antwerpen staat oog in oog met Brussels. Wie toont zich de betere in drie onderlinge duels en gaat door naar de finale van de play-offs?

Vrijdag staat de terugwedstrijd van de finale in de play-offs van de Belgische Futsalcompetitie op het menu. In de eerste wedstrijd ging KK Malle-Beerse met 8-1 de boot in tegen FP Halle-Gooik. Kan de terugwedstrijd voor meer spanning zorgen?

Voor meer info: ga naar playsports.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Mills en Santana krijgen een bijzonder riskante missie voorgeschoteld: ze moeten in Noord-Korea een IsraŽlische wetenschapper bevrijden die al 29 jaar gevangen wordt gehouden. Kilroy wordt door een verzoek van Hart voor een moreel dilemma geplaatst.

'Taken', om 23.20 uur op VTM 4.

Dossiers