De highlights van Play Sports

donderdag 30 mei 2019

Halve finales in de play-offs van de EuroMillions Basketball League, golfen in Antwerpen met de Belgian Knockout en topaffiches in de Hockey Pro League!

Deze week gaan onze nationale hockeyteams weer volop aan de bak in de Hockey Pro League. Donderdag nemen de Red Lions en de Red Panthers het op tegen Groot-Brittannië. Zondag ontvangen beide teams de nationale hockeyploegen van Duitsland. Vier topaffiches in vier dagen tijd!


Vanaf donderdag zijn alle ogen van de golfwereld gericht op de Antwerpse Rinkven International Golf Club voor de tweede editie van de Belgian Knockout. Vanaf zaterdag gaan daar de knockout rondes van start. Via één tegen één-duels en rechtstreekse eliminaties zullen zaterdagavond nog acht golfers overblijven. Die strijden zondag in de finale battles voor de overwinning. Kan Thomas Pieters zich bewijzen als gastheer op de Belgian Knockout?

In de EuroMillions Basketball League gaan deze week de halve finales van start. Limburg neemt het op tegen Oostende en Antwerpen staat oog in oog met Brussels. Wie toont zich de betere in drie onderlinge duels en gaat door naar de finale van de play-offs?

Vrijdag staat de terugwedstrijd van de finale in de play-offs van de Belgische Futsalcompetitie op het menu. In de eerste wedstrijd ging KK Malle-Beerse met 8-1 de boot in tegen FP Halle-Gooik. Kan de terugwedstrijd voor meer spanning zorgen?

Voor meer info: ga naar playsports.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers