De finale van 'Let's Dance'

dinsdag 21 maart 2006

Wie weet wagen Hans & Cara zich voor deze laatste keer samen aan een dansje…. Woensdag komt Vlaanderen te weten wie de titel van 'best dansende BV' in de wacht zal slepen.

V


ier BV's hebben de voorbije weken hun beste beentje(s) moeten voorzetten om die gegeerde finale te halen. En vier van hen worden voor het harde werk beloond. Véronique De Kock, Els De Schepper, Zohra en Filip Meirhaeghe maken voor de laatste aflevering de discovloer nog eens ernstig onveilig. Zij nemen het woensdag tegen elkaar op en zullen opnieuw hun uiterste best moeten doen. Want de vier finalisten zijn aan elkaar gewaagd.

In de eerste ronde doet Zohra een worp naar de 'Let's Dance!' award met een acrobatische jazzdans op de tonen van 'what a feeling'. En ook Filip gaat voor die 'feeling' met een boogiewoogie. Els De Schepper probeert een authentieke charleston neer te zetten en Véronique De Kock gaat voor een stomende wals. Wie valt er af en wie mag door naar de volgende ronde? En vooral…wie mag die gegeerde award in de lucht steken? U ziet het allemaal in de finale van Let's Dance!

'Let's Dance', woensdag 23 maart om 21.10 uur op VT4.

 

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hélène vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op Eén.

Dossiers