De finale van 'Let's Dance'

dinsdag 21 maart 2006

Wie weet wagen Hans & Cara zich voor deze laatste keer samen aan een dansje…. Woensdag komt Vlaanderen te weten wie de titel van 'best dansende BV' in de wacht zal slepen.

V


ier BV's hebben de voorbije weken hun beste beentje(s) moeten voorzetten om die gegeerde finale te halen. En vier van hen worden voor het harde werk beloond. Véronique De Kock, Els De Schepper, Zohra en Filip Meirhaeghe maken voor de laatste aflevering de discovloer nog eens ernstig onveilig. Zij nemen het woensdag tegen elkaar op en zullen opnieuw hun uiterste best moeten doen. Want de vier finalisten zijn aan elkaar gewaagd.

In de eerste ronde doet Zohra een worp naar de 'Let's Dance!' award met een acrobatische jazzdans op de tonen van 'what a feeling'. En ook Filip gaat voor die 'feeling' met een boogiewoogie. Els De Schepper probeert een authentieke charleston neer te zetten en Véronique De Kock gaat voor een stomende wals. Wie valt er af en wie mag door naar de volgende ronde? En vooral…wie mag die gegeerde award in de lucht steken? U ziet het allemaal in de finale van Let's Dance!

'Let's Dance', woensdag 23 maart om 21.10 uur op VT4.

 

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

Shaun en Melendez behandelen een terminaal zieke man die het maximale wil halen uit de tijd die hem nog rest, ook al brengt hij zichzelf daarmee in groot gevaar. Morgan behandelt samen met Glassman haar ernstig zieke moeder. De relatie tussen Shaun en Carly wordt steeds intiemer.

'The Good Doctor', om 22.30 uur bij VTM.

Dossiers