De filmplannen van VT4 voor deze week

zondag 21 februari 2010

VT4 is al jarenlang dé zender bij uitstek voor filmliefhebbers. Regelmatig staan blockbusters en grote producties op het menu. En geregeld programmeert VT4 spectaculaire tv-premières. Wie nu al wil weten wanneer de popcorn klaar moet staan voor onder andere de tv-première van 'Spiderman 3' en de klassieker 'Snatch', vindt het overzicht van de filmprogrammering wekelijks op TV-Visie.

Donderdag 25 februari


'Derailed'

Met: Jennifer Aniston (Lucinda Harris), Vincent Cassel (LaRoche), Clive Owen (Charles Schine), Melissa George (deanna Schine), Addison Timlin (Amy Schine) e.a.

De film gaat over een getrouwde reclame-hotshot, wiens leven een dramatische wending neemt wanneer hij op een ochtend zijn gebruikelijke trein naar kantoor mist. Hij vergeet een kaartje te kopen voor de volgende en een medepassagiere helpt hem uit de nood. Hij raakt met haar aan de praat en hun liefdesaffaire begint. Een bezoekje aan een hotel loopt echter verkeerd af. Een gewelddadige man chanteert hen en tracht hun respectievelijke gezinnen te infiltreren.

'Derailed', donderdag 25 februari om 20.40 uur.

'Spy Hard'

Met: Leslie Nielsen (Dick Steele), Nicolette Sheridan (Veronique Ukrinsky), Marcia Gay Harden (Miss Cheevus), Barry Bostwick (Norman Coleman), e.a.

Na vijftien jaar dood gewaand te zijn, duikt generaal Rancor (Andy Griffith) plots opnieuw op. Hoewel hij zijn beide armen kwijt is en hij grondig gek is, blijft hij uitermate gevaarlijk. Agent Dick Steele krijgt de opdracht hem op te sporen en wordt hierbij geholpen door de bloedmooie en mysterieuze agente 3.14. Samen trotseren ze de gevaren in hun misschien wel dodelijke speuractie...

'Spy Hard', donderdag 25 februari om 23.15 uur.

Vrijdag 26 februari

'The Terminal'

Met: Tom Hanks (Viktor Navorski), Catherine Zeta-Jones (Amelia Warren), Stanley Tucci (Frank Dixon), Chi McBride (Mulroy), Diego Luna (Enrique Cruz), e.a.

Een Oost-Europeaan, Viktor Navorsky, bezoekt New York. Wanneer hij op Kennedy Airport is aangekomen, breekt er in zijn thuisland oorlog uit. Hij kan niet terugvliegen en mag met zijn huidige papieren de VS niet in. Viktor spreekt nauwelijk Engels en hij raakt helemaal geïsoleerd, maar al improviserend maakt hij van Kennedy Airport maandenlang een tijdelijke thuis, waar hij de mensen bestudeert, vrienden maakt en verliefd wordt op stewardess Amelia.

'The Terminal', vrijdag 26 februari om 20.40 uur.

'VT4 Klassieker: Snatch'

Met: Brad Pitt (Mickey O'Neil), Jason Statham (Turkish), Vinnie Jones (Bullet Tooth Tony), Benicio Del Toro (Franky Four Fingers), Lennie James (Sol), Dennis Farina (Avi Denovitz), e.a.

Turkish en zijn partner-in-crime Tommy raken door de beruchte crimineel Brick Top betrokken bij de wereld van de illegale bokswedstrijden. Er valt grof geld te verdienen. Wanneer de door hen ingezette bokser direct in de eerste ronde knock-out geslagen wordt door de onverstaanbare Ierse zigeuner One Punch Mickey, breekt de hel los. Ondertussen wisselt ergens anders in Londen een 86-karaats diamant op onrechtmatige wijze van 'eigenaar'. De daders zijn drie overgewaardeerde gangsters en een dolgedraaide hond. De twee verhalen lijken niets met elkaar te maken te hebben, maar niets is minder waar. Londen raakt in de ban van piepend speelgoed, caravans, met lood volgepompte lichamen en een diamant als stralend middelpunt...

'Snatch', vrijdag 26 januari om 23.05 uur.

Zaterdag 27 februari

'Blockbuster op zaterdag: Spiderman 3'

Met: Tobey Maguire (Peter Parker), Kirsten Dunst (Mary Jane Watson), James Franco (Harry Osborn), Thomas Haden Church (Sandman), Topher Grace (Venom), e.a.

Peter Parker heeft eindelijk het juiste evenwicht gevonden tussen zijn toewijding aan M.J. en zijn plichten als superheld. Maar er dreigt een storm aan de horizon. Als zijn pak plots verandert, pikzwart wordt en zijn krachten nog versterkt, verandert het tegelijkertijd ook Peter zelf en brengt de donkere, wraakzuchtige kant van zijn persoonlijkheid die hij probeert te onderdrukken, naar boven. Onder invloed van zijn pak wordt Peter overmoedig en begint hij de mensen die het meest om hem geven, te verwaarlozen. Hij wordt uiteindelijk gedwongen te kiezen tussen de verleidelijke kracht van zijn nieuwe pak en de held vol medeleven die hij vroeger was. Peter zal zijn persoonlijke demonen moeten overwinnen en het opnemen tegen twee van de meest gevreesde slechteriken ooit, Sandman en Venom. Hun ongeëvenaarde macht en dorst naar vergelding bedreigen Peter en iedereen van wie hij houdt.

'Spiderman 3', zaterdag 27 februari om 21.20 uur.

'Backdraft'

Met: Kurt Russell (Stephen 'Bull' McCaffrey), William Baldwin (Brian McCaffrey), Robert De Niro (Donald 'Shadow' Rimgale), Donald Sutherland (Ronald Bartel), Jennifer Jason Leigh (Jennifer Vaitkus), e.a.

Als kind heeft Brian McCaffrey zijn vader, een brandweerman, zien sterven. Jaren later sluit hij zich zelf aan bij de brandweer, waar zijn broer Stephen al werkt. De twee hebben vaak ruzie, wat alleen maar versterkt wordt door het feit dat ze collega's zijn. Nadat Brian angst voor het vuur krijgt gaat hij bij een onderzoeksbureau werken, waar hij achter een pyromaan aan gaat.

'Backdraft', zaterdag 27 februari om 23.05 uur.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 19:00
  VRT NWS journaal
  19:22
  Sportweekend
 • 19:00
  OnderOns
  19:30
  Vranckx
 • 19:05
  #LikeMe
  19:30
  Kingsize Live
 • 19:00
  VTM Nieuws 19 uur
  19:45
  Het weer
 • 18:35
  House M.D.
  19:25
  Iron Man 2
 • 18:25
  The Mummy
  20:30
  Starsky & Hutch
 • 18:50
  De familie Backeljau
  20:35
  Escape from Alcatraz
 • 06:00
  Geen programmagegevens beschikbaar
 • 18:45
  Super 50
  19:50
  Mistrust
 • 18:50
  Over de oceaan
  20:00
  De rechtbank
 • 18:50
  Criminal Minds
  20:25
  NCIS: Hawaii
 • 18:55
  Cops
  20:25
  Grumpy Old Men
 • 18:40
  Murdered at First Sight
  20:25
  Paramedics
 • 18:55
  Nuances
  19:20
  De Eregast
 • 18:00
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 12:50
  al-1-maar-hits
  21:00
  Hadiemicha
 • 19:05
  Vlak tegelen met nivelleersysteem
  19:25
  De tip
 • 05:00
  Mobiliteit - Studio Commissie
 • 19:05
  Kantine
  20:00
  San Titar
 • 18:45
  The Larkins
  19:45
  Miss Fisher's Murder Mysteries
 • 19:05
  NCIS: New Orleans
  20:00
  The Net - Promised Land
 • 18:59
  NOS Studio Sport Eredivisie
  20:00
  NOS Journaal (laat)
 • 18:15
  Podium Klassiek
  19:27
  Vroege Vogels presenteert: Strand
 • 19:00
  NOS Jeugdjournaal
  19:20
  Nog één week