De blikvangers van VTM

vrijdag 6 december 2019

Jens Dendoncker staat op maandag 9 december om 20.35 uur opnieuw klaar om boodschappen op een originele manier over te brengen in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'.

Zo wil Axel Daeseleire zijn goede vriend Ben Segers leren dat eens neen zeggen, geen kwaad kan.


Op vrijdag 13 december staat om 20.40 uur de zesde studioshow van 'Belgium's Got Talent' op het programma. De laatste kandidaten proberen juryleden An Lemmens, Stan Van Samang, Dan Karaty en Niels Destadsbader én televisiekijkend Vlaanderen zoveel mogelijk te entertainen met hun act. Wie stoot door naar de finale?

Olga Leyers, Sam De Bruyn, Dina Tersago en Ann Van Elsen krijgen op woensdag 11 december om 20.35 uur van Staf en Mathias de opdracht de wereld te redden van een nucleaire ramp in 'Code van Coppens'. Kunnen ze de mensheid vrijwaren van een grote catastrofe?

Luk Alloo neemt op donderdag 12 december om 21.40 uur Bart Kaëll mee op sleeptouw in 'Alloo Bij'. Bart praat over zijn outing, zijn strenge opvoeding en zijn relatie met Luc Appermont. Luk neemt Bart mee naar zijn oude school in Oudenaarde en vergezelt hem bij zijn optredens.

Op dinsdag 10 december om 20.35 uur loopt Andy Peelman mee met de politiediensten in wereldstad Barcelona in 'Andy op Patrouille'.

Op zaterdag 7 december is er vanaf 13.35 uur een rechtstreekse en integrale uitzending van de vijfde veldrit in de Ethias Cross in Essen.

Op zaterdag 7 december is er om 20.30 de tv-première van 'Rogue One: a Star Wars Story', met Felicity Jones in de hoofdrol als Jyn Erso.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers