Cas Goossens in 'Aan Het Juiste Adres' op Eclips TV

zondag 7 april 2019
Foto: © Eclips TV 2019

Volgende week in 'Aan Het Juiste Adres' op Eclips TV: Cas Goossens als centrale gast. Cas was de 'grote baas' van de VRT van 1986 tot 1996 maar vooral een integer journalist en hl fijne mens.

Andere gasten zijn Guido Vanhee, die ruilbeurzen organiseert, Toon Horsten, auteur van het prachtige boek 'De Pater & De Filosoof'  en baas van Standaard Uitgeverij en Paul Roelandt, zanger van bekende liedjes zoals 'Mijn Dorpje' en 'Neem Eens Een Kind Bij De Hand'.


Bij Eclips TV zie je écht mensen die lang niet meer in beeld kwamen én vooral bijzondere verhalen te vertellen hebben.

Cas, Guido, Toon & Paul: 5 dagen lang van 8 tot 12 april in 'Aan Het Juiste Adres' op Eclips TV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers