Cartoon Network en Boomerang sluiten het jaar in stijl af

zondag 1 december 2019
Foto: Cartoon Network - © Day One MPM 2019

'Craig van de Kreek' gaat over Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP. Ze beleven avonturen in de Kreek, een verwilderd stukje natuur bij hun dorp.

In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen. In de afleveringen ontdek je nieuwe gebieden van de Kreek, ontmoeten nieuwe 'Kreek Kinderen' elkaar, en komen Craig en zijn vrienden regelmatig in de problemen bij De Stomp, hun ontmoetingsplaats.


Terug naar de Kreek met 'Craig of the Creek'!
Vanaf 2 december, elke weekdag om 18.50 uur

In de iconische stad Metropolis proberen de DC Super Hero Girls een evenwicht te vinden tussen hun gewone leven als tiener op de middelbare school en hun superhelden alter ego.

Wanneer ze niet bezig zijn met typische tienerproblemen zoals sociale hiërarchie of het behalen van goeie punten op school moeten ze al hun krachten aanwenden om vijanden als Harley Quinn, Catwoman of Poison Ivy te stoppen!

Elke heldin heeft haar eigen specifieke krachten, maar samen zijn ze sterker dan ooit!

Nieuwe afleveringen van 'DC Super Hero Girls'
Vanaf 9 december, elke weekdag om 15.25 uur

Winter marathons
Vanaf 7 december, elk weekend om 11.20 uur
Vanaf 23 december, elke dag om 11.20 uur

Kijk naar je favoriete afleveringen van 'De Wonderlijke Wereld van Gumball' en 'Teen Titans Go!' tijdens de Winter Marathons op Cartoon Network.

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in 'Teen Titans Go!'. Ontdek hoe het leven van een tiener-superheld er nu echt uitziet… wanneer de cape af gaat. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle grappige momenten daar tussenin. Één ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur!

Welkom in 'De Wonderlijke Wereld van Gumball', waar gekkigheid heel gewoon is. De Wattersons zijn een volstrekt normaal gezin. Papa is een boom van een roze konijn en huisvader, terwijl Mama in een regenboogfabriek werkt. En de kinderen? Doodnormaal. Gumball is een blauwe kat met een enorm hoofd. Anais is een briljant konijntje van vier en Darwin was eigenlijk gewoon een goudvis, kreeg op een gegeven moment benen en is toen maar geadopteerd.

Nieuwe afleveringen van 'Taffy'
Vanaf 2 december, elke dag om 16.15 uur

Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen... Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!

Winterplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry!
Elk weekend vanaf 9.00 uur
Vanaf 21 december elke dag om 9.00 uur

Kijk naar je favoriete Scooby-Doo en Tom & Jerry films!
7 december Tom and Jerry: A Nutcracker Tale
8 december Scooby Doo! Adventures: The Mystery Map
14 december Tom & Jerry & The Wizard of Oz
15 december The New Scooby Doo Movies: Ghastly Ghost Town
21 december Tom and Jerry: Spy Quest
22 december Chill Out, Scooby-Doo
23 december Scooby-Doo! And the Legend of the Vampire
24 december Tom & Jerry: The Fast and the Furry
25 december Scooby-Doo and the Goblin King
26 december Scooby-Doo! Abracadabra Doo
27 december Tom & Jerry: Blast of to Mars
28 december Scooby-Doo and the Cyber Chase
29 december Scooby-Doo! And the Monster of Mexico
30 december Tom And Jerry & The Lost Dragon
31 december Scooby-Doo and the Samurai Sword

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers