'Buren': week 48 (2019) - PREVIEW

zondag 24 november 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


 

Maandag 25 november 2019 - aflevering 7892
Toadie en Sonya besluiten om de waarheid rond 'Dee' voor zich te houden. Ze willen Andrea helpen, maar weten niet goed hoe. Xanthe is helemaal klaar voor haar ingangsexamen. Sheila wil dat Gary wegblijft bij Xanthe, want Finn dreigt haar ingangsexamen te doen mislukken. Mark wil Elly blij maken en doet auditie voor 'Flapper', maar zoals verwacht is hij een ramp op de planken. Elly toont weinig interesse. Haar gedachten zitten bij haar moeder, wat voor grote teleurstelling zorgt bij Mark.

Dinsdag 26 november 2019 - aflevering 7893
Gary is woedend, nu Finn het ingangsexamen van Xanthe heeft doen mislukken. Hij zoekt contact met een vriend van Finn, maar moet in ruil voor informatie 100 000 dollar in bewaring nemen. Gary is argwanend, maar besluit toch in te stemmen. Het is bijna kerst in juli en de Sharma-Rebecchi's willen een groot vertoon maken. Karl krijgt een aanbod. Hij mag weer in het ziekenhuis aan de slag als arts en is door het dolle heen.

Woensdag 27 november 2019 - aflevering 7894
Gary raakt de 100.000 dollar kwijt en is verbaasd wanneer hij Ned met het geld ziet. Hij besluit om het geld beter te bewaren, maar nu Sindi een week langer bij hem zal blijven, wordt dat geen makkelijke klus. Piper wil Xanthe opbeuren na haar mislukte ingangsexamen, maar het is Cassius die echt voor oplossingen zorgt. Terese stemt in met een brunch met Karl. Ned denkt dat Leo gevoelens voor Terese heeft.

Donderdag 28 november 2019 - aflevering 7895
Liz overtuigt Bea en Elly om met haar te gaan lunchen, maar die ontmoeting gaat niet zoals verhoopt. Later vindt Mark Liz gewond en verward terug. Leo worstelt met zijn gevoelens voor Terese en ziet een schuldige in Ned. Chloe verspreekt zich over de romantische fotoshoot met Ned, maar David is tot Aarons verbazing blij het resultaat. Maar wanneer Aaron een bombastisch huwelijk probeert te plannen met zijn zus als weddingplanner, steekt David dan toch stokken in de wielen.

Vrijdag 29 november 2019 - aflevering 7896
Na de aanval op Liz halen Bea en Elly de banden met hun moeder aan. Gary zet zijn zoektocht naar Finn, de vermeende dader van de aanval, onverminderd voort, maar een bezorgde Ned maant hem aan om het hoofd koel te houden na de beruchte deal met Jeremy, de ex-celgenoot van Finn. Dipi organiseert een teambuilding voor de cast van 'Flapper!' en daar maakt een onverwachte gast haar opwachting: Piper. Aaron merkt dat Piper en Cassius het goed met elkaar kunnen vinden. Hij is blij haar weer gelukkig te zien.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers