'Buren': week 42 (2019) - PREVIEW

zondag 13 oktober 2019

Bijna was het Eťn gelukt om de fans een hele week van 'Buren' te gunnen. Maar vrijdag gooit roet in het eten. Toch komen onze Australische vrienden deze week vier keer over de vloer.

 


 

Maandag 14 oktober 2019 - aflevering 7864
Mishti geniet van een fijne avond met haar blind date, zich er nog niet van bewust dat haar intieme video op het internet is beland. Xanthe onderwerpt Cassius aan een aantal proeven om uit te maken of hij een goede match is voor Piper, maar is zelf niet ongevoelig voor zijn charmes. Leo en Terese steunen elkaar in het verwerken van hun mislukte relaties. Leo beseft dat hij Mishti moet laten gaan en Terese aanvaardt dat er mogelijk iets bloeit tussen Gary en Fay.

Dinsdag 15 oktober 2019 - aflevering 7865
In de nasleep van het lekken van haar video heeft het zelfvertrouwen van Mishti een flinke deuk gekregen. Ze heeft op dit moment dan ook weinig zin in een tweede date met Travis. Chloe moedigt haar moeder aan om Gary mee uit te vragen. In eerste instantie is Gary niet echt te vinden voor het idee, maar dat is buiten Sheila gerekend. Zij ruikt namelijk een mogelijkheid om via Fay haar geliefde job terug te krijgen.

Woensdag 16 oktober 2019 - aflevering 7866
Wanneer Karl hem vraagt om enkele dossiers op te pikken op kantoor, komt Finn in nauwe schoentjes terecht. Wordt hij betrapt door Susan? En hoe zal Bea reageren als ze zijn lege rolstoel aantreft? Om Sheila een plezier te doen, stemt Gary ermee in om uit te zoeken of Fay schimmige plannen heeft. Maar daar krijgt hij al snel spijt van. Piper ziet Cassius wel zitten, tot groot jolijt van Terese. Maar dan arriveert er een brief uit Adelaide...

Donderdag 17 oktober 2019 - aflevering 7867
Finn staat op het punt ontmaskerd te worden door Bea en raakt stilaan verstrikt in zijn web van leugens. Hoe ver wil hij gaan om zijn doel te bereiken? Mishti gaat de confrontatie aan met haar angst en schaamte en maakt zo ook indruk op Leo. Samen besluiten ze Dilhan aan te pakken voor wat hij haar heeft aangedaan. Shane en Karl lopen een blauwtje bij hun echtgenotes en vragen zich of dat iets te maken heeft met het ontslag van Cassius.

Vrijdag 18 oktober 2019 - geen uitzending
Sporza: Tennis

'Buren', om 16.45 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers