'Buren': week 40 (2019) - PREVIEW

zaterdag 28 september 2019

Deze week is er opnieuw veel sport op En met het WK atletiek in Doha. Dat betekent dat de 'Buren' opnieuw maar n keer op bezoek komen. Deze week kan je van een aflevering genieten op vrijdag.

 


 

Vrijdag 4 oktober 2019 - aflevering 7862
Finn voelt dat Bea stilaan op het punt staat om hem te ontmaskeren, maar hij moet en zal wraak nemen op Elly en schakelt zelfs nog een versnelling hoger om zijn doel te bereiken. Maar kan hij zijn ware identiteit nog lang verborgen houden? Karl gooit zich vol overgave op zijn werk en dat werpt zijn vruchten af, maar het begint ook te wegen op zijn gezondheid. Is hij daar deze keer wel eerlijk over tegen Susan? En de aanwezigheid van Cassius doet wonderen voor het seksleven van Toadie en Sonya...

'Buren', om 17.40 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers