'Buren': week 40 (2019) - PREVIEW

zaterdag 28 september 2019

Deze week is er opnieuw veel sport op En met het WK atletiek in Doha. Dat betekent dat de 'Buren' opnieuw maar n keer op bezoek komen. Deze week kan je van een aflevering genieten op vrijdag.

 


 

Vrijdag 4 oktober 2019 - aflevering 7862
Finn voelt dat Bea stilaan op het punt staat om hem te ontmaskeren, maar hij moet en zal wraak nemen op Elly en schakelt zelfs nog een versnelling hoger om zijn doel te bereiken. Maar kan hij zijn ware identiteit nog lang verborgen houden? Karl gooit zich vol overgave op zijn werk en dat werpt zijn vruchten af, maar het begint ook te wegen op zijn gezondheid. Is hij daar deze keer wel eerlijk over tegen Susan? En de aanwezigheid van Cassius doet wonderen voor het seksleven van Toadie en Sonya...

'Buren', om 17.40 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor Belgi - Brazili in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine Belgi het grote Brazili bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend Belgi nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers