'Buren': week 31 (2019) - PREVIEW

zondag 28 juli 2019

De 'Buren' zijn deze week helemaal terug! Met de Ronde van Frankrijk achter de rug, kan je op En weer elke dag van hun avonturen genieten. Benieuwd wat er deze week gebeurt? Lees dan snel hier onze #PREVIEW.

 


 


Maandag 29 juli 2019 - aflevering 7841
De zoektocht naar Susan, Kirsha en Karl gaat onverminderd voort. Yashvi voelt zich schuldig over hun verdwijning en schakelt nog een versnelling hoger. Ook Xanthe zal zich van haar moedigste kant moeten laten zien. Ondertussen wordt in Ramsay Street Moederdag gevierd, maar daar hebben Steph en Paul geen zin in. Piper en Terese willen in alle rust van Moederdag genieten, maar dat is buiten Sheila gerekend.

Dinsdag 30 juli 2019 - aflevering 7842
Susan wordt geconfronteerd met haar grootste angst en realiseert zich dat ze zich geen leven zonder Karl kan inbeelden. Leo en Chloe zien geen andere mogelijkheid dan toe te geven aan de chantage van Brandon, maar al snel blijkt dat ze zich daardoor nog veel meer problemen op de hals hebben gehaald. Moederdag heeft Steph doen beseffen dat ze dichter bij haar zonen wil zijn, maar dat zal allesbehalve evident worden.

Woensdag 31 juli 2019 - aflevering 7843
Chloe en Leo vrezen voor hun job en besluiten de hulp van Mark in te schakelen. Maar die wordt al snel achterdochtig en wanneer hij Chloe en Paul samen ziet trekt hij de foute conclusies. Hoelang houden Leo en Chloe dit nog vol? Fay gaat lopen met Sheila's job, maar Sheila blijft niet bij de pakken zitten en schakelt Gary in om haar ambities waar te maken. Maar is Gary wel klaar voor de verantwoordelijkheid die hij zal krijgen?

Donderdag 1 augustus 2019 - aflevering 7844
Mark confronteert Chloe met zijn vermoedens, maar ze slaagt er opnieuw in hem om de tuin leiden. Fay probeert haar te overtuigen om een einde te maken aan haar riskante affaire met Leo, maar misschien is het net die spanning waar Chloe van houdt... Amy komt te weten dat Liam Jimmy mee wilde nemen naar New York en is niet van plan over zich heen te laten lopen. David maakt zich zorgen over Leo, maar lijkt moeite te hebben om tot hem door te dringen.

Vrijdag 2 augustus 2019 - aflevering 7845
Amy vraagt zich af of haar beslissing wel de beste is voor Jimmy en besluit de keuze aan hem te laten. Maar kiest Jimmy voor zichzelf of doet hij alsof om zijn moeder niet te kwetsen? David en Aaron zetten een grote stap in hun relatie, maar blijken toch niet helemaal op dezelfde golflengte te zitten. Yashvi wordt het slachtoffer van racisme en weet niet hoe ze daarmee moet omgaan zonder Dipi te alarmeren. Er duikt iemand op uit Elly's verleden. Wie is de mysterieuze vrouw?

'Buren', maandag 22 juli om 16.45 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers