'Buren': week 23 (2019) - PREVIEW

zondag 2 juni 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 3 juni 2019 - aflevering 7817
Ben is ondersteboven van Xanthe's beslissing, maar ze is vastberaden. Ze moet zich focussen op haar studies en hij past niet in dat plaatje. Vertrekt Ben dan maar definitief naar Oakey, of bedenkt Xanthe zich alsnog? Dipi slaat de bal mis en zet Kirsha voor schut. Ze is dan ook blij wanneer Jane voorstelt om Kirsha bijles te geven. Maar zit er mogelijk iets meer achter dat ogenschijnlijk onschuldige aanbod? En Karl krijgt onaangenaam nieuws te verwerken.

Dinsdag 4 juni 2019 - aflevering 7818
Karl wil Susan niet nodeloos ongerust maken, maar brengt daarmee zichzelf in gevaar. Toadie kijkt uit naar de terugkeer van Sonya en wil zo snel mogelijk werk maken van hun babyplannen, maar Sonya heeft iets anders in gedachten. Ze wil op zoek gaan naar Andrea, maar dat zal niet evident worden. Yashvi krijgt de kans om op een hoger niveau te gaan voetballen, maar dat ziet Dipi niet zitten. Kan Shane haar op andere gedachten brengen?

Woensdag 5 juni 2019 - aflevering 7819
Toadie weigert te aanvaarden dat Sonya geen kinderen meer wil en is ervan overtuigd dat hij haar kan overhalen, maar Sonya lijkt vastberaden. Yashvi's belangrijke voetbalmatch is aangebroken, maar Mishti en Dipi gooien roet in het eten. Hebben ze haar carrière gefnuikt nog voor die kon beginnen? Karl krijgt platte rust voorgeschreven en voelt zich nutteloos. Kunnen Susan en Clive hem opbeuren met een bijzonder projectje voor het ziekenhuis?

Donderdag 6 juni 2019 - aflevering 7820
Gary is achterdochtig en vreest dat Terese weer iets heeft met Paul. Kan hij zich bedwingen, of ruïneert hij de romantische verrassing die ze voor hem in petto heeft? Yashvi is razend op haar moeder, maar Dipi is zich van geen kwaad bewust. Is er nog hoop voor Yashvi's voetbaldroom? Jane maakt gebruik van de bijlessen voor Kirsha om bij de Rebecchi's te kunnen rondsnuffelen. Wat voert ze in haar schild?

Vrijdag 7 juni 2019 - Geen uitzending
Sporza: Hammer Series Limburg

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ 2 logo

De jonge Sadie heeft een ongelukkige kindertijd gekend bij haar extreem strenge grootouders. Wanneer ze eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder, is ze niet van plan haar geluk door iemand te laten verstoren.

'Mommy's Little Murderer', om 20.15 uur op CAZ 2.

Dossiers