'Buren': week 22 (2019) - PREVIEW

zondag 26 mei 2019
Foto: Eén/VRT - © Fremantlemedia 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 27 mei 2019 - aflevering 7812
Mishti confronteert Leo met haar ongenoegen over de situatie die hij en Paul hebben gecreëerd, maar tevergeefs: Leo wil absoluut zijn kans grijpen. En dan slaat het noodlot toe... Holly krijgt de kans om in het buitenland te gaan studeren en drijft zo onbewust opnieuw een wig tussen Karl en Susan. Terese heeft geen andere keuze dan de beslissing van Paul te aanvaarden en een stap terug te zetten. Gelukkig is Piper er om haar daarbij te helpen, al verloopt dat niet zonder strubbelingen.

Dinsdag 28 mei 2019 - aflevering 7813
Susan probeert Karl ervan te overtuigen om te doen wat het beste is voor Holly, en niet voor zichzelf. Betekent dit meteen ook een stap voorwaarts in het oplossen van hun huwelijksproblemen? Amy loopt een blauwtje en besluit de vernedering weg te drinken. Maar dan laat ze een minder charmante kant van zichzelf zien en daar is Elly het slachtoffer van... Ook Steph weet geen blijf met zichzelf. Kan zij zichzelf wel beheersen?

Woensdag 29 mei 2019 - aflevering 7814
Amy voelt zich schuldig tegenover Elly en stort haar hart uit bij Steph. Elly wordt dan weer aangespoord door Aaron om eerlijk te zijn tegen Mark over haar gevoelens voor hem. Worden de vriendschappen hersteld, of loopt alles uit de hand? Piper is geïnteresseerd in een job bij Lassiters, maar daarvoor zal ze de zelfzekere Chloe moeten overtreffen... Gary maakt zich ernstige zorgen over de gezondheidstoestand van zijn moeder, maar vindt geen steun bij Terese en stelt haar voor een ultimatum.

Donderdag 30 mei 2019 - aflevering 7815 (om 17.40 uur wegens wielrennen)
Sheila gaat de confrontatie aan met de mogelijke gezondheidsproblemen die haar boven het hoofd hangen. Terese vraagt Gary om bij haar in te trekken, maar hij reageert niet zoals verwacht. Maakt hij zich zorgen over zijn moeder, of is er meer aan de hand? Chloe doet er alles aan om haar job bij Lassiters veilig te stellen, maar komt op een wel heel ongepast moment oog in oog te staan met onverwacht bezoek. En Piper besluit op zoek te gaan naar de mysterieuze persoon die haar liefde voor literatuur deelt.

Vrijdag 31 mei 2019 - aflevering 7816
Dipi is bereid een oogje dicht te knijpen voor Chloe, op voorwaarde dat ze haar een dienst bewijst. Paul loopt een oude bekende tegen het lijf. En die blijkt geheime plannen te hebben. Chloe doet een poging om de vlam tussen Aaron en David weer aan te wakkeren, maar dat loopt uiteraard mis. Of toch niet? Xanthe krijgt onverwacht bezoek van Ben, maar heeft eigenlijk geen tijd voor hem. Ze moet dan ook een hartverscheurende beslissing nemen.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.45 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers