'Big Brother': de vrouwen gaan ervoor

donderdag 8 maart 2007

De 14 nieuwe Big Brother-bewoners hebben intussen al even de tijd gehad om aan hun nieuwe, geïsoleerde omgeving te wennen. Maar... de invallen van de gemaskerde mannen en de keiharde opdrachten, die zijn ze nog lang niet gewoon.

Vana

vond zie je aan het einde van de 'Kick Off' koordlussen klaarhangen voor een nieuwe opdracht. Een dreigend beeld... In de uitzending van vrijdag zal je merken dat de mannen bij hun voeten met deze koorden omhoog werden getrokken. Elke man kreeg een vrouwelijke bewoner toegewezen wiens opdracht het was om hen zo snel mogelijk te doen zakken.

En hoe konden ze dat doen? Telkens de vrouwen één muizenval op één van hun vingers lieten afgaan, zakten de mannen. Tien volle vrouwenvingers betekende de 'redding' van de man. De vrouwen, Viriginie, Ginie, Nathalie, Hanne en Evelien, zijn duidelijk keiharde tantes. In luttele minuten lieten ze allemaal de muizenvallen één voor één op hun vingers afgaan... De pijn schrikte hen duidelijk niet af.

En dat Big Brother zijn terreur tijdens deze eerste week nog niet gaat stopzetten, blijkt wanneer loftbewoners Diana en Mutz stiekem zusjes Hanne en Evelien aanduiden om in een bad met een 50-tal kakkerlakken te gaan zitten, in hun ondergoed welteverstaan... De zussen moesten blijven zitten tot de andere bewoners vijf slangen stuk voor stuk vanuit het Huis naar de Dagboekkamer gebracht hadden. Maar... wat gebeurt er als één slang zoek blijkt?

'Big Brother', vrijdag 9 maart om 20.35 uur op KANAALTWEE.

Bekijk de livestreams van 'Big Brother' via KANAALTWEE.be.

Steun Virginie en Kevin en klik naar http://www.kevinenvirginie.be.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers