'Big Brother': de vrouwen gaan ervoor

donderdag 8 maart 2007

De 14 nieuwe Big Brother-bewoners hebben intussen al even de tijd gehad om aan hun nieuwe, geïsoleerde omgeving te wennen. Maar... de invallen van de gemaskerde mannen en de keiharde opdrachten, die zijn ze nog lang niet gewoon.

Vana

vond zie je aan het einde van de 'Kick Off' koordlussen klaarhangen voor een nieuwe opdracht. Een dreigend beeld... In de uitzending van vrijdag zal je merken dat de mannen bij hun voeten met deze koorden omhoog werden getrokken. Elke man kreeg een vrouwelijke bewoner toegewezen wiens opdracht het was om hen zo snel mogelijk te doen zakken.

En hoe konden ze dat doen? Telkens de vrouwen één muizenval op één van hun vingers lieten afgaan, zakten de mannen. Tien volle vrouwenvingers betekende de 'redding' van de man. De vrouwen, Viriginie, Ginie, Nathalie, Hanne en Evelien, zijn duidelijk keiharde tantes. In luttele minuten lieten ze allemaal de muizenvallen één voor één op hun vingers afgaan... De pijn schrikte hen duidelijk niet af.

En dat Big Brother zijn terreur tijdens deze eerste week nog niet gaat stopzetten, blijkt wanneer loftbewoners Diana en Mutz stiekem zusjes Hanne en Evelien aanduiden om in een bad met een 50-tal kakkerlakken te gaan zitten, in hun ondergoed welteverstaan... De zussen moesten blijven zitten tot de andere bewoners vijf slangen stuk voor stuk vanuit het Huis naar de Dagboekkamer gebracht hadden. Maar... wat gebeurt er als één slang zoek blijkt?

'Big Brother', vrijdag 9 maart om 20.35 uur op KANAALTWEE.

Bekijk de livestreams van 'Big Brother' via KANAALTWEE.be.

Steun Virginie en Kevin en klik naar http://www.kevinenvirginie.be.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers