'Big Brother': de laatste nominaties

donderdag 24 mei 2007

'Big Brother' nadert stilaan zijn ontknoping : de finale wordt gespeeld op maandag 4 juni 2007. Het belooft spannend te worden. Sinds begin deze week begint bij de bewoners in het Huis de finalekoorts toe te nemen.

N


og 5 bewoners maken kans op de overwinning en de geldprijs : Diana, Martin, Dennis en de zussen Hanne en Evelien. Eén van hen zal echter de finale op 4 juni, die met 4 bewoners gespeeld zal worden, niet halen. En daarom moesten de 5 resterende bewoners vandaag een laatste keer nomineren...

Voor de laatste nominaties van Big Brother 2007 hadden de bewoners afgesproken dat iedereen genomineerd moest geraken. Op die manier laten ze de kijker beslissen wie er in de finale zal zitten.

Maar ... Dennis, die na de laatste LIVE van vorige maandag de 'gouden telefoon' heeft opgenomen en zich zo rechtstreeks plaatste voor de finale, kan niet genomineerd worden en hij ontspringt dus als enige de dans.

De andere bewoners  - alle 4 'oude' bewoners en dus in het Huis vanaf Dag 1 - hebben afgesproken wie ze gingen nomineren. Diana nomineerde Hanne en Martin. Het laatste duo Hanne en Evelien nomineerden Martin en Diana. Dennis koos voor Martin en Evelien.

Op die manier heeft Martin 3 stemmen achter zijn naam. Diana, Hanne en Evelien elk 1. Iedereen buiten Dennis is bij deze genomineerd.

'Big Brother', maandag 28 mei om 21.15 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers