'Big Brother': de laatste nominaties

donderdag 24 mei 2007

'Big Brother' nadert stilaan zijn ontknoping : de finale wordt gespeeld op maandag 4 juni 2007. Het belooft spannend te worden. Sinds begin deze week begint bij de bewoners in het Huis de finalekoorts toe te nemen.

N


og 5 bewoners maken kans op de overwinning en de geldprijs : Diana, Martin, Dennis en de zussen Hanne en Evelien. Eén van hen zal echter de finale op 4 juni, die met 4 bewoners gespeeld zal worden, niet halen. En daarom moesten de 5 resterende bewoners vandaag een laatste keer nomineren...

Voor de laatste nominaties van Big Brother 2007 hadden de bewoners afgesproken dat iedereen genomineerd moest geraken. Op die manier laten ze de kijker beslissen wie er in de finale zal zitten.

Maar ... Dennis, die na de laatste LIVE van vorige maandag de 'gouden telefoon' heeft opgenomen en zich zo rechtstreeks plaatste voor de finale, kan niet genomineerd worden en hij ontspringt dus als enige de dans.

De andere bewoners  - alle 4 'oude' bewoners en dus in het Huis vanaf Dag 1 - hebben afgesproken wie ze gingen nomineren. Diana nomineerde Hanne en Martin. Het laatste duo Hanne en Evelien nomineerden Martin en Diana. Dennis koos voor Martin en Evelien.

Op die manier heeft Martin 3 stemmen achter zijn naam. Diana, Hanne en Evelien elk 1. Iedereen buiten Dennis is bij deze genomineerd.

'Big Brother', maandag 28 mei om 21.15 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers