'Bart & Siska' zijn klaar voor hun eerste gasten

zondag 11 januari 2015

Vanaf maandag 12 januari presenteren Bart Peeters en Siska Schoeters de gloednieuwe show 'Bart & Siska' op En. In de eerste aflevering verwelkomen ze de volgende gasten:

 


 

- Als alles goed gaat, komt de nieuwe Belgische kampioen veldrijden langs, recht van de cross in Otegem naar de studio van Bart en Siska.
- Elke maandag breekt Herman Brusselmans een lans voor iemand die hij enorm bewondert.
- Kunstenaar Arne Quinze komt ook. In 2015 is Bergen Culturele Hoofdstad van Europa en Quinze is de blikvanger van het gebeuren.
- Gabriel Rios heeft met Gold de hit van het jaar gemaakt en kreeg daar uiteraard de bijhorende MIA voor.
- Er zijn steeds meer aanvragen voor geslachtsoperaties. Transgenders zetten blijkbaar makkelijker de stap naar een gelukkigere toekomst. Bart en Siska praten erover met Arend Vandecasteele, een 37-jarige politieman die 7 jaar geleden nog politievrouw was. En met Céleste Peeters, 18. Zij heeft zich altijd een meisje gevoeld en wordt dan ook dit jaar geopereerd.

'Bart & Siska', maandag 12 januari om 22.00 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprme is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Ba. Ba gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Ba krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers