'Bart & Siska' zijn klaar voor hun eerste gasten

zondag 11 januari 2015

Vanaf maandag 12 januari presenteren Bart Peeters en Siska Schoeters de gloednieuwe show 'Bart & Siska' op En. In de eerste aflevering verwelkomen ze de volgende gasten:

 


 

- Als alles goed gaat, komt de nieuwe Belgische kampioen veldrijden langs, recht van de cross in Otegem naar de studio van Bart en Siska.
- Elke maandag breekt Herman Brusselmans een lans voor iemand die hij enorm bewondert.
- Kunstenaar Arne Quinze komt ook. In 2015 is Bergen Culturele Hoofdstad van Europa en Quinze is de blikvanger van het gebeuren.
- Gabriel Rios heeft met Gold de hit van het jaar gemaakt en kreeg daar uiteraard de bijhorende MIA voor.
- Er zijn steeds meer aanvragen voor geslachtsoperaties. Transgenders zetten blijkbaar makkelijker de stap naar een gelukkigere toekomst. Bart en Siska praten erover met Arend Vandecasteele, een 37-jarige politieman die 7 jaar geleden nog politievrouw was. En met Céleste Peeters, 18. Zij heeft zich altijd een meisje gevoeld en wordt dan ook dit jaar geopereerd.

'Bart & Siska', maandag 12 januari om 22.00 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers