'@TheMoviezz' stelt nieuwe releases voor

maandag 26 september 2016

Lieven Trio sprak met regisseur Antoine Fuqua over zijn nieuwe film 'The Magnificent Seven', een remake van de western-klassieker van John Sturges. Met oa. Denzel Washington in n van de hoofdrollen.

We kijken naar 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children' van Tim Burton dat deels werd opgenomen in Kasteel Torenhof te Brasschaat.


In de animatiefilm 'Kubo and the Two Strings' gaat een jongetje op zoek naar een magisch harnas. Het waargebeurde 'Genius' verhaalt de tedere maar complexe vriendschap tussen een literair zwaargewicht en een beroemde uitgever. Met Jude Law en Colin Firth.

En '@TheMoviezz' sprak met de cast en de crew van 'Everybody Happy', de nieuwe film van Nic Balthazar waarin Peter Van den Begin een stand-up comedian vertolkt die worstelt met zichzelf.

'@TheMoviezz', dinsdag 27 september om 20.30 uur op PRIME STAR. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers