'@TheMoviezz' kijkt dit weekend naar 'Snowden'

maandag 31 oktober 2016

In '@The Moviezz' wordt deze week gekeken naar 'Snowden', de nieuwe film van Oliver Stone over de Amerikaanse klokkenluider die duizenden geheime documenten lekte naar de pers.

Een gesprek met oa. met Oliver Stone en hoofdrolspeler Joseph Gordon-Levitt.


Ook Ben Affleck en regisseur Gavin O'Connor maakten kennis met de PRIME-reporter nav. 'The Accountant', een misdaad-drama over een wiskundig genie dat zijn talent ter beschikking stelt van grote malafide organisaties.

Emily Blunt vertolkt in 'The Girl on the Train' een gescheiden vrouw die in een mysterieus verdwijningscomplot verzeild geraakt. En in 'Le Ciel Attendra' maak je kennis met de 17-jarige Sonia die op het punt staat een onomkeerbare daad te plegen om een plaats in het paradijs voor haar familie te verzekeren.

'@TheMoviezz', dinsdag 1 november om 20.30 uur op PRIME STAR. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers