Amoureuze zorgen in 'De Zonen van Van As'

donderdag 31 mei 2012

'Ne Van As doet da ni' opperde Herman (Peter Thyssen) vorige week in 'De Zonen van Van As' toen zijn vrouw Martine (Tania Kloek) haar insinuaties over een mogelijke verhouding tussen Eddy (Jan Van Looveren) en Gitte (Liesa Naert) uitte. Op vrijdag 1 juni zal hij die stelling echter moeten bijschaven.

Eddy en Gitte nemen in de elfde aflevering van 'De Zonen van Van As' steeds meer risico’s en het duurt dan ook niet lang vooraleer ze betrapt worden...


Gelukkig is pater familias Frans (Jaak Van Assche) zich nog van geen kwaad bewust. Hij maakt zich zorgen om zijn grote liefde Mahida (een rol voor de Nederlandse Bo Bojoh), die afgeperst wordt door Maurits, de flamboyante eigenaar van een luxebordeel in de buurt. Deze gastrol wordt neergezet door film-, televisie- en theateracteur Hans Ligtvoet. Televisiekijkend Vlaanderen herkent hem vast uit reeksen zoals 'Zone Stad', 'Familie', 'Rang 1' en de Nederlandse reeks 'Voetbalvrouwen'.

Frans is niet van plan om zich te laten kennen en gaat met Maurits praten. Zijn bezoek maakt echter weinig indruk en dus besluit Van As een versnelling hoger te schakelen. Hij laat Frakke (Carry Goossens) en Jempie (Peter Van den Eede) de riolering van het bordeel openleggen en saboteert en passant ook de septische put van het huis. Maurits begrijpt niet wat er gebeurt wanneer zijn toilet opeens begint op te borrelen voor de ogen van een klant.

Hij betrekt Victor van de gemeentelijke technische dienst bij de zaak, een rol voor gastacteur Dirk Van Dijck, die we ook al zagen opduiken in de derde aflevering van 'De Zonen van Van As'. Wanneer Frakke oog in oog met hem komt te staan, verliest hij zijn geduld...

'De Zonen van Van As', vrijdag 1 juni om 20.50 uur op vtm.

dezonenvanvanas

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In Boquete maakt Ben kennis met Andi, Rick en hun zoon Cole uit Oregon. Hij komt te weten waarom ze hun comfortabele leventje in de Verenigde Staten achter zich hebben gelaten om een bijzondere koffieplantage uit de grond te stampen in Panama. En uiteraard leert hij er ook de fijne kneepjes van het koffiebrandersvak.

'Ben Fogle: New Lives in the Wild', om 20.10 uur op Canvas.

Dossiers