Allerlaatste aflevering van '@TheMoviezz' op PRIME Star

maandag 12 december 2016

Met een krop in de filmkeel presenteert Lieven Trio de allerlaatste aflevering van '@The Moviezz'. Hij zal het hebben over 'Fai Bei Sogni' een Italiaans drama waarin een man die kampt met paniekaanvallen op onderzoek gaat naar de dood van zijn moeder.

Van Italië gaat het naar het Korea van de jaren '30 in 'The Handmaiden'. Daarin huurt een oplichter een zakkenroller in om het fortuin van een rijke vrouw buit te maken. We spraken oa. met Nathalie Meskens en Ella Leyers over hun rol in de actie-komedie 'Pippa'. Er is ook een gesprek met regisseur Gareth Edwards over 'Rogue One: A Star Wars Story' en de Franse regisseur Olivier Assayas vertelt ons alles over zijn samenwerking met Kristen Stewart in zijn nieuwe film 'Personal Shopper'.


'@TheMoviezz', dinsdag 13 december om 20.30 uur op PRIME STAR. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers