Allerlaatste aflevering van '@TheMoviezz' op PRIME Star

maandag 12 december 2016

Met een krop in de filmkeel presenteert Lieven Trio de allerlaatste aflevering van '@The Moviezz'. Hij zal het hebben over 'Fai Bei Sogni' een Italiaans drama waarin een man die kampt met paniekaanvallen op onderzoek gaat naar de dood van zijn moeder.

Van Italië gaat het naar het Korea van de jaren '30 in 'The Handmaiden'. Daarin huurt een oplichter een zakkenroller in om het fortuin van een rijke vrouw buit te maken. We spraken oa. met Nathalie Meskens en Ella Leyers over hun rol in de actie-komedie 'Pippa'. Er is ook een gesprek met regisseur Gareth Edwards over 'Rogue One: A Star Wars Story' en de Franse regisseur Olivier Assayas vertelt ons alles over zijn samenwerking met Kristen Stewart in zijn nieuwe film 'Personal Shopper'.


'@TheMoviezz', dinsdag 13 december om 20.30 uur op PRIME STAR. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers