'All Saints' komt terug met nieuwe afleveringen op vtm

woensdag 3 september 2008

Vanaf 11 september 2008 keert de succesvolle Australische serie 'All Saints' terug met gloednieuwe afleveringen die samen het tiende seizoen vormen. Ook dit tiende seizoen staat 'All Saints' garant voor een lach en een traan. De ruggengraat van de medische ploeg in het ziekenhuis wordt opnieuw onder druk gezet.

Z


o zet hoofdarts Frank alles op alles om het leven van dokter West te redden. Die werd neergeknald door de vader van een overleden patiënt. Frank wordt verteerd door schuldgevoelens, omdat hij weet dat de kogel voor hem bestemd was. Nieuwkomer dokter Heath krijgt een vuurdoop om U tegen te zeggen wanneer hij een hoogzwangere vrouw uit een autowrak moet bevrijden en haar ter plaatse helpen bevallen.

Er breekt paniek uit wanneer enkele jongeren illegaal gaan bungeejumpen op een parking en wanneer een jonge atlete wordt meegesleurd door een trein. Frank probeert een man te redden wiens hoofd is losgerukt bij een autocrash en Charlotte ontfermt zich over een man met bizarre verwondingen aan de geslachtsdelen.

En wanneer het slachtoffer van een uit de hand gelopen knokpartij enkele ongewenste gasten naar de spoed lokt, loopt het helemaal uit de hand. Dokter Sean belandt zelf op de operatietafel nadat hij wordt aangereden door een auto.

Laat er geen twijfel over bestaan dat de toegewijde verplegers en artsen opnieuw zwaar op de proef worden gesteld, maar ook op privé-vlak rommelt het bij sommigen. Zo probeert verpleegster Cate zich te herpakken na haar overdosis en haar carričre terug op het juiste spoor te zetten. Ook chirurg Vlasek kampt met drugsproblemen en probeert zijn morfineverslaving het hoofd te bieden. En dokter Jack wordt op een pijnlijke manier herinnerd aan de mishandeling die hij als kind moest ondergaan.

Maar er wordt ook gelachen en soms ontstaat er een romance op de werkvloer. Zo richt dokter Bart zijn pijlen op Erica... Niet alleen in Vlaanderen komt 'All Saints' op de buis. Ook in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Israël, Nieuw-Zeeland, Roemenië en enkele Afrikaanse landen wordt 'All Saints' geprogrammeerd. Op het Australische thuisfront sleepte 'All Saints' al elf awards en veertig nominaties in de wacht.

De aantrekkingskracht van deze serie schuilt in de levensechte karakters, de hoop die ze koesteren, hun spitsvondigheden en zwakheden, hun bereidheid om elke dag zichzelf te overtreffen en … de prijs die ze betalen voor hun grenzeloze toewijding.

'All Saints', vanaf 11 september 2008 om 22.45 uur op vtm.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers