Aernouts-broers betrokken in moordonderzoek in 'Vossenstreken'

zondag 15 februari 2015

De kijkers van 'Vossenstreken' maakten vorige week kennis met Jenny en Esther, de twee sterke vrouwen achter rechercheurs Ludo (Vic De Wachter) en Stan (Karel Vingerhoets), en terugkerende gastrollen voor Hilde Heijnen en Els Olaerts.

Op maandag 16 februari trekt 'Vossenstreken' het golfterrein op, waar onderzoek wordt gevoerd naar de moordenaar van de 10-jarige Michael Reynders. Steve en Roy Aernouts – die zowel in het echte leven als in de reeks broers zijn – worden alvast stevig op de rooster gelegd.


De jonge golfer Michael Reynders werd twintig jaar geleden dood teruggevonden op het golfterrein. Meteen wezen alle aanwijzingen in de richting van Kevin Gils, een 17-jarige beloftevolle golfspeler. Nadat Gils verhoord werd door de politie, pleegde de tiener echter zelfmoord in de gevangenis. Zijn vader Walter – een gastrol voor Jakob Beks – heeft nooit geloofd dat zijn zoon iets met de moord te maken had. Nu hij terminaal ziek is, hoopt hij dat het team van Sara Roose (Barbara Sarafian) de onschuld van Kevin kan bewijzen.

Om meer te weten te komen over de zaak offert Ludo zich alvast op voor een 'verkennend' gesprek met de charmante Ria Begijn (Annick Christiaens), die de ondervragingen met Kevin destijds voor haar rekening nam. Op het golfterrein worden ook spelers Pascal en Frederic De Duve – gastrollen voor de broers Steve en Roy Aernouts – aan de tand gevoeld.

Verder maken ook Marilou Mermans, Serge-Henri Valcke, Leslie De Gruyter en Begir Memeti hun opwachting in aflevering 5 van 'Vossenstreken'.

'Vossenstreken', maandag 16 februari om 21.35 uur op VTM.

Ontdek 'Vossenstreken' online!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-Belgi√ę' (foto: RTL 4 - ¬© RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - BelgiŽ', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers