Aernouts-broers betrokken in moordonderzoek in 'Vossenstreken'

zondag 15 februari 2015

De kijkers van 'Vossenstreken' maakten vorige week kennis met Jenny en Esther, de twee sterke vrouwen achter rechercheurs Ludo (Vic De Wachter) en Stan (Karel Vingerhoets), en terugkerende gastrollen voor Hilde Heijnen en Els Olaerts.

Op maandag 16 februari trekt 'Vossenstreken' het golfterrein op, waar onderzoek wordt gevoerd naar de moordenaar van de 10-jarige Michael Reynders. Steve en Roy Aernouts – die zowel in het echte leven als in de reeks broers zijn – worden alvast stevig op de rooster gelegd.


De jonge golfer Michael Reynders werd twintig jaar geleden dood teruggevonden op het golfterrein. Meteen wezen alle aanwijzingen in de richting van Kevin Gils, een 17-jarige beloftevolle golfspeler. Nadat Gils verhoord werd door de politie, pleegde de tiener echter zelfmoord in de gevangenis. Zijn vader Walter – een gastrol voor Jakob Beks – heeft nooit geloofd dat zijn zoon iets met de moord te maken had. Nu hij terminaal ziek is, hoopt hij dat het team van Sara Roose (Barbara Sarafian) de onschuld van Kevin kan bewijzen.

Om meer te weten te komen over de zaak offert Ludo zich alvast op voor een 'verkennend' gesprek met de charmante Ria Begijn (Annick Christiaens), die de ondervragingen met Kevin destijds voor haar rekening nam. Op het golfterrein worden ook spelers Pascal en Frederic De Duve – gastrollen voor de broers Steve en Roy Aernouts – aan de tand gevoeld.

Verder maken ook Marilou Mermans, Serge-Henri Valcke, Leslie De Gruyter en Begir Memeti hun opwachting in aflevering 5 van 'Vossenstreken'.

'Vossenstreken', maandag 16 februari om 21.35 uur op VTM.

Ontdek 'Vossenstreken' online!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers